U bekijkt pagina: Home » Eetkamer » Alamania

Alamania Eetkamer

Alamania Eetkamer 1 tot 9 van totaal 9
Magnify Eettafel Caddy 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Caddy 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Caddy 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Alamania
40.00
Eettafel Caddy van 160 cm breed in Hoogglans witHoogglans wit eettafel Caddy uit de woonprogramma is een zeer strak en modern hoogglans tafel voor in uw eetkamer die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. Groot tafels geschikt voor 4 personen, 6 personen of 8 personen en meer. De stijlvolle eettafel met zijn robuust dikke poten is geheel in hoogglans wit, een pure aanwinst voor liefhebbers van hoogglans van zeer hoog kwaliteit.Deze woonprogramma Caddy is een programma vervaardigd uit hoog kwaliteit spaanplaat met MDF hout . De meubels worden vervaardigd door een speciale coatingproces van polyurethaan lak en UV-coating. Het geen momenteel de grootste mate van hardheid van de coating op de markt heeft met een zeer goed krasbestendig, die tweemaal hoger is dan geschilderd in traditionele meubels.De Woonprogramma Caddy bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, dressoir, eettafel en vitrinekast. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in hoogglans- Woonprogramma Caddy- Duits kwaliteit- MDF houtAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 160 cmDiepte: 90 cmKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig MDF houtMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
Hout,Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Hoogglans wit,Wit
359.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�359.00
Magnify Eettafel Cannes 140cm
Eettafel Cannes 140cm
Eettafel Cannes 140cm
Eetkamer
Alamania
0.00
Eettafel Cannes is een strak gelakt hoogglans wit tafel voor in de eetkamer als eettafel of als werktafel of vergadertafel in uw werkkamer of op kantoor. De moderne compacte tafel is geschikt voor een uitgebreid diner, ontbijt of vergadering of om juist eraan te werken met uw laptop. Elegant design en topkwaliteit vormen samen een uniek exemplaar dat een ware blikvanger zal zijn in elk kamer. De Cannes tafel is leverbaar in 2 afmetingen, 180cm breed en 140cm breed. Tevens is er de Cannes zitbanken voor naast de eettafel.Voor de productie is gebruik gemaakt van MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Afmetingen:Breedte: 1400 mmHoogte: 760 mmDiepte: 770 mm Kleur: Gelakt Hoogglans WitMateriaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
MDF
Hoogglans wit
369.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�369.00
Magnify Eettafel Volda 160 Cm Breed - Sanremo Eiken
Eettafel Volda 160 Cm Breed - Sanremo Eiken
Eettafel Volda 160 Cm Breed - Sanremo Eiken
Eetkamer
Alamania
90.00
Eettafel Volda van 160 cm breed in Sanremo eikenDe eettafel Volda is een modern Scandinavisch design voorzien van hoog kwaliteit afwerking uit de woonprogramma Volda, eettafel met ruime afmetingen van 160x80cm. De Volda serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke, aantrekkelijke huis wilt opzetten. A-voeten en een centrale voet ondersteuning voor een goede positionering, de hoge kwaliteit massief houten voeten en handgrepen zorgen voor een elegante trendy uitstraling. Het Volda houten meubilair onderscheidt zich dankzij de duurzame ABS-randen en hoge kwaliteit MDF.Er is ook eenzelfde soort tafel beschikbaar met een lengte van 180 bij 90 centimeter. Deze kan worden geselecteerd in het keuze menu. Voor de productie is gebruik gemaakt van Sanremo Eiken Hout met MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen.Deze meubel komt uit de Volda-collectie, in deze collectie vind je onder andere een Tv meubel, Opbergkast, Wandspiegel, Wandkapstok, Schoenenkast, schoenenbank, Salontafel, Eettafel, Vitrinekast, Dressoir, ladekast en een open boekenkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Scandinavisch ontwerp - Sanremo Eiken hout accent - Massief houten voeten - ABS bescherm randen- Optioneel leverbaar in 180 bij 90 centimeterAfmetingen: Breedte: 160 cm Hoogte: 75 cm Diepte: 80 cmKleur: Sanremo EikenMateriaal: Eiken hout en MDF houtMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
Hout,Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating,Melamine hout
Eiken,Sanremo eiken
379.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�379.00
Magnify Eettafel Cannes 180 Cm
Eettafel Cannes 180 Cm
Eettafel Cannes 180 Cm
Eetkamer
Alamania
0.00
Stijlvol eettafel Cannes is een strak gelakt hoogglans wit tafel voor in de eetkamer als eettafel of als werktafel of vergadertafel voor in uw werkkamer of op kantoor. De moderne ruime tafel is geschikt voor een uitgebreid diner, ontbijt of vergadering of om juist eraan te werken met uw laptop. Elegant design en topkwaliteit vormen samen een uniek exemplaar dat een ware blikvanger zal zijn in elk kamer. De Cannes tafel is leverbaar in 2 afmetingen, 180cm breed en 140cm breed. Tevens is er de Cannes zitbanken voor naast de eettafel.Voor de productie is gebruik gemaakt van MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig. Afmetingen: Breedte: 1800 mm Hoogte: 760 mm Diepte: 770 mm  Kleur: Gelakt Hoogglans Wit Materiaal: MDF hout Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Hoogglans wit
449.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�449.00
Magnify Eettafel Charme 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Charme 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Charme 160 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Alamania
30.00
Eettafel Charme van 160 cm breed in Hoogglans WitDesign Eettafel Charme 160 cm is een modern hoogglans wit tafel voor in de eetkamer uit de woonprogramma Charme, geschikt voor 4 personen tot 6 personen. Deze stijlvolle houten tafel is voorzien van ruime afmetingen voor een uitgebreid diner of ontbijt. Elegant design en topkwaliteit vormen samen een uniek exemplaar dat een ware blikvanger zal zijn in uw eetkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Woonprogramma Charme bevat ook een Eettafel, Dressoir, Boekenplank, Salontafel, Opbergkast, Kapstokpaneel, Wandspiegel en een Vitrinekast. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Charme- Leverbaar in 2 afmetingen- Voor 4 tot 6 personen- Gelakt hoogglans- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 160 cmHoogte: 78 cmDiepte: 90 cmKleur: Gelakt Hoogglans WitMateriaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
MDF
Hoogglans wit,Wit
489.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�489.00
Magnify Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Alamania
40.00
Eettafel Calvi van 160 cm breed in EikenDe eettafel Volda is een modern Scandinavisch design voorzien van hoog kwaliteit afwerking uit de woonprogramma Calvi, eettafel met ruime afmetingen van 160x90cm. De Volda serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke, aantrekkelijke huis wilt opzetten. A-voeten en een centrale voet ondersteuning voor een goede positionering, de hoge kwaliteit massief houten voeten en handgrepen zorgen voor een elegante trendy uitstraling. Het Volda houten meubilair onderscheidt zich dankzij de duurzame ABS randen.Woonprogramma Calvi bevat ook een Tv meubel, Boekenplank, Vitrinekast, Salontafel, Eettafel, Dressoir, Hangkast, Commode en een ladekast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Scandinavisch ontwerp - Eiken hout accent - Massief houten voeten - ABS bescherm randenAfmetingen: Breedte: 160 cm Hoogte: 75 cm Diepte: 90 cmKleur: EikenMateriaal: Eiken hout en MDF houtMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
Hout,Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Eiken
499.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�499.00
Magnify Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Grijs
Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Grijs
Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Grijs
Eetkamer
Alamania
40.00
Eettafel Calvi van 160 cm breed in GrijsDe eettafel Volda is een modern Scandinavisch design voorzien van hoog kwaliteit afwerking uit de woonprogramma Calvi, eettafel met ruime afmetingen van 160x90cm. De Volda serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke, aantrekkelijke huis wilt opzetten. A-voeten en een centrale voet ondersteuning voor een goede positionering, de hoge kwaliteit massief houten voeten en handgrepen zorgen voor een elegante trendy uitstraling. Het Volda houten meubilair onderscheidt zich dankzij de duurzame ABS randen.Woonprogramma Calvi bevat ook een Tv meubel, Boekenplank, Vitrinekast, Salontafel, Eettafel, Dressoir, Hangkast, Commode en een ladekast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Scandinavisch ontwerp - Eiken hout accent - Massief houten voeten - ABS bescherm randenAfmetingen: Breedte: 160 cm Hoogte: 75 cm Diepte: 90 cmKleur: GrijsMateriaal: Eiken hout en MDF houtMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
Hout,Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Grijs
499.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�499.00
Magnify Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Gebroken Wit
Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Gebroken Wit
Eettafel Calvi 160 Cm Breed - Gebroken Wit
Eetkamer
Alamania
40.00
Eettafel Calvi van 160 cm breed in Gebroken witDe eettafel Volda is een modern Scandinavisch design voorzien van hoog kwaliteit afwerking uit de woonprogramma Calvi, eettafel met ruime afmetingen van 160x90cm. De Volda serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke, aantrekkelijke huis wilt opzetten. A-voeten en een centrale voet ondersteuning voor een goede positionering, de hoge kwaliteit massief houten voeten en handgrepen zorgen voor een elegante trendy uitstraling. Het Volda houten meubilair onderscheidt zich dankzij de duurzame ABS randen.Woonprogramma Calvi bevat ook een Tv meubel, Boekenplank, Vitrinekast, Salontafel, Eettafel, Dressoir, Hangkast, Commode en een ladekast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Scandinavisch ontwerp - Eiken hout accent - Massief houten voeten - ABS bescherm randenAfmetingen: Breedte: 160 cm Hoogte: 75 cm Diepte: 90 cmKleur: Gebroken witMateriaal: Eiken hout en MDF houtMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
Hout,Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Eiken,Wit
499.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�499.00
Magnify Eettafel Charme 190 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Charme 190 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eettafel Charme 190 Cm Breed - Hoogglans Wit
Eetkamer
Alamania
60.00
Eettafel Charme van 190 cm breed in Hoogglans WitDesign Eettafel Charme is compleet afgewerkt in de kleur hoogglans wit. Het is een modern hoogglans eettafel voor in de eetkamer uit de woonprogramma Charme, geschikt voor 6 tot 8 personen. Deze stijlvolle houten tafel is voorzien van ruime afmetingen voor een uitgebreid diner of ontbijt. Elegant design en topkwaliteit vormen samen een uniek exemplaar dat een ware blikvanger zal zijn in uw eetkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig, schok bestendig en bestand tegen wrijving, evenals warmte en koude bestendig.Woonprogramma Charme bevat ook een Eettafel, Dressoir, Boekenplank, Salontafel, Opbergkast, Kapstokpaneel, Wandspiegel en een Vitrinekast. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Woonprogramma Charme- Leverbaar in 2 afmetingen- Voor 6 tot 8 personen- Gelakt hoogglans- Duits kwaliteit Afmetingen: Breedte: 190 cm Hoogte: 78 cm Diepte: 90 cmKleur: Hoogglans WitMateriaal: MDF houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Alamania
MDF
Hoogglans wit,Wit
539.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�539.00
Alamania Eetkamer 1 tot 9 van totaal 9

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten