U bekijkt pagina: Home » Eetkamer » Pesaro Mobilia

Pesaro Mobilia Eetkamer

Pesaro Mobilia Eetkamer 1 tot 19 van totaal 19
Magnify Eetkamerstoel Sky - Cognac Bruin
Eetkamerstoel Sky - Cognac Bruin
Eetkamerstoel Sky - Cognac Bruin
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eetkamerstoel SKY in Cognac bruinEetkamerstoel SKY is Bekleed met Donker bruin lederlook is een stijlvol stoel met een modern design. De eetkamerstoel is Bekleed met Kunstleer PU met 4 houten poten. Dankzij deze design heeft het stoel een lekkere zit comfort en is gebruiksvriendelijk. Ze creëren een moderne en warme sfeer binnen uw huis.Woonprogramma SKY bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eikenkleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze Tv meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Lederlook- PU- Houten poten- Eenvoudig te reinigen- Handleiding bijgevoegdAfmetingen:Hoogte: 100 cmBreedte: 45 cmZitdiepte: 60 cmKleur: Cognac bruinMateriaal: KunstleerMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamerstoelen>Eetkamerstoel
Pesaro Mobilia
Massief hout,Kunstleer
Bruin,Donker bruin
149.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Eetkamerstoel Sky - Wit
Eetkamerstoel Sky - Wit
Eetkamerstoel Sky - Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eetkamerstoel SKY in WitEetkamerstoel SKY is Bekleed met Witte lederlook is een stijlvol stoel met een modern design. De eetkamerstoel is Bekleed met Kunstleer PU met 4 houten poten. Dankzij deze design heeft het stoel een lekkere zit comfort en is gebruiksvriendelijk. Ze creëren een moderne en warme sfeer binnen uw huis.Woonprogramma SKY bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eikenkleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze Tv meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Lederlook- PU- Houten poten- Eenvoudig te reinigen- Handleiding bijgevoegdAfmetingen:Hoogte: 100 cmBreedte: 45 cmZitdiepte: 60 cmKleur: WitMateriaal: KunstleerMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamerstoelen>Eetkamerstoel
Pesaro Mobilia
Massief hout,Kunstleer
Wit
149.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel SKY van 137 cm breed in WitEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Wit. Het meubel komt uit de Woonprogramma SKY. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eiken kleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Eettafel Sky is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel SKY Afmetingen:Breedte: 137 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: WitMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Metaal
Wit
249.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�249.00
Magnify Eettafel Rustica 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Rustica 160 Cm Breed - Eiken
Eettafel Rustica 160 Cm Breed - Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Rustica van 160 cm breed in EikenWoonprogramma Rustica is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer.Eettafel Rustica is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 160 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 180 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. Woonprogramma Rustica bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Eiken decor- Eenvoudig te onderhouden oppervlakteAfmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: EikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Eiken
259.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�259.00
Magnify Eettafel Sky 180 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Wit
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel SKY van 180 cm breed in WitEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Wit. Het meubel komt uit de Woonprogramma SKY. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eiken kleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Eettafel Sky is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel SKY Afmetingen:Breedte: 180 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: WitMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Metaal
Wit
259.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�259.00
Magnify Eettafel Sky 137 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 137 Cm Breed - Cognac Bruin
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel SKY van 137 cm breed in Cognac bruinEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Cognac bruin. Het meubel komt uit de Woonprogramma SKY. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eiken kleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Eettafel Sky is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel SKY Afmetingen:Breedte: 137 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: Cognac bruinMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Metaal
Bruin,Donker bruin,Donker eiken
259.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�259.00
Magnify Eettafel Sky 180 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Cognac Bruin
Eettafel Sky 180 Cm Breed - Cognac Bruin
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel SKY van 180 cm breed in Cognac bruinEettafel SKY is mooi afgewerkt in de kleur Cognac bruin. Het meubel komt uit de Woonprogramma SKY. Deze serie bestaat uit Wit, wit met grijs beton, wit met cognac bruin, cognac bruin, gestreept wit en wit met eiken meubels die je interieur een moderne en warme uitstraling geeft. Zo is deze serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Cognac bruin, grijs beton en eiken kleuren, een ware aanwinst voor uw woonkamer of eetkamer. Deze meubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat het makkelijk te combineren is met de bestaande meubels in je woonkamer. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Eettafel Sky is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden.Woonserie Sky bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Opbergkast, Vitrinekast, Salontafel en een Eettafel. Om meer meubels te te bekijken uit deze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- UIt de woonprogramma SKY- Krasbestendig- Handleiding bijgevoegd- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137 en 180 cm breed- Optioneel eetkamerstoel SKY Afmetingen:Breedte: 180 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKleur: Cognac bruinMateriaal:- Hoogwaardig spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Metaal
Bruin,Donker bruin,Donker eiken
269.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�269.00
Magnify Uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit
Uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
uitschuifbare Eettafel Malifi - Hoogglans Wit De woonprogramma Malifi is een moderne serie met een sterk karakter die zich onderscheidt door zijn Hoogglans Design, Deze serie bestaat uit hoogglans wit meubels die je interieur een moderne uitstraling geeft. Zo is de malifi serie een uitgebreid programma voor liefhebbers van Hoogglans meubels, een ware aanwinst voor in uw woonkamer of eetkamer. uitschuifbare eettafel Malifi is een nieuw modern groot tafel in hoogglans wit voor in de woonkamer of eetkamer. De tafelblad is verlengbaar met een aanzetblad die verlengd kan worden met twee extra bladen van 160cm breed naar 240cm lengte. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 14 personen. De Woonprogramma Malifi bevat ook een tv-meubel, muur opslagsysteem, eettafel, salontafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Eettafel is gemaakt van Spaanplaat van kwaliteitsklasse E1, en de nauwkeurige afwerking garandeert een lange levensduur. Modern en origineel design creëren een ideale combinatie voor zelfs de meest veeleisende gebruikers. Deze uitschuifbare  eettafel Malifi is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:Afmetingen: Breedte: 160 t/m 240 cm  Hoogte: 76 cm Diepte: 90 cm Afmetingen: Breedte: 180 t/m 260 cm  Hoogte: 76 cm Diepte: 90 cm Afmetingen: Breedte: 200 t/m 280 cm  Hoogte: 76 cm Diepte: 90 cm Kleur: Hoogglans Wit Materiaal: Hoogwaardig Spaanplaat Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Uitschuifbare Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat
Hoogglans wit,Wit
279.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�279.00
Magnify Eettafel Esso 160 Cm Bij 90 Cm - Eiken Decor
Eettafel Esso 160 Cm Bij 90 Cm - Eiken Decor
Eettafel Esso 160 Cm Bij 90 Cm - Eiken Decor
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Esso 160 cm bij 90 cm in Eiken decorDe Woonprogramma Esso is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Esso is ook verkrijgbaar in hoogglans Wit..Design eettafel Esso is een nieuw modern tafel in Eiken voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafel zijn 160 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen.De Woonprogramma Esso bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Tv meubel Esso Eiken is ook verkrijgbaar in Hoogglans witAfmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmAfmetingen:Breedte: 180 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKenmerken:Uitgevoerd in Eiken decorOok verkrijgbaar in hoogglans witEenvoudig te onderhouden oppervlakteKleur: Eiken decorMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat
Eiken
279.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�279.00
Magnify Eettafel Esso - Hoogglans Wit
Eettafel Esso - Hoogglans Wit
Eettafel Esso - Hoogglans Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Esso - Hoogglans wit in 2 afmetingenDe Woonprogramma Esso is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in Hoogglans wit effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Esso is ook verkrijgbaar in Eiken..Design eettafel Esso is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafel zijn 160 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep. Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. De Woonprogramma Esso bevat ook een Tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Tv meubel Esso Hoogglans wit is ook verkrijgbaar in Eiken.Afmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmAfmetingen:Breedte: 180 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKenmerken:- Uitgevoerd in Hoogglans wit- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakteKleur: Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat
Wit,Hoogglans wit
279.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�279.00
Magnify Eettafel Belma 160 Cm - Grijs Eiken
Eettafel Belma 160 Cm - Grijs Eiken
Eettafel Belma 160 Cm - Grijs Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
-20.00
Eettafel Belma 160 cm - Grijs eikenDe Woonprogramma Belma is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken grijs effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Eettafel Belma is een nieuw modern groot tafel in Eiken Grijs voor in de eetkamer of woonkamer. is een zeer strak en modern tafel voor in uw eetkamer die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. Groot tafels geschikt voor 4 personen, 6 personen of 8 personen en meer. De stijlvolle eettafel is een pure aanwinst voor liefhebbers van Eiken decor.De Woonprogramma Belma bevat ook een tv-meubel, muur opslagsysteem, salontafel, eettafelstoel, eettafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Het eettafel is ook verkrijgbaar in 180 cm langAfmetingen:Breedte: 160 cm Hoogte: 76 cmDiepte: 90 cmKenmerken:Uitgevoerd in eiken grijsVerkrijgbaar in 180 cmEenvoudig te onderhouden oppervlakteKleur: Eiken GrijsMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage Eettafel: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat
Eiken,Grijs
299.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�299.00
Magnify Eettafel Lars 180 Cm Breed - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Eettafel Lars 180 Cm Breed - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Eettafel Lars 180 Cm Breed - Hoogglans Wit Met Grijs Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Lars van 180 cm breed in Hoogglans wit met grijs eikenWoonprogramma Lars is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in Hoogglans wit met Grijs eiken effect en die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De stijlvolle dressoir is een pure aanwinst voor liefhebbers van hoogglans met eiken van zeer hoog kwaliteit.De Lars Eettafel van 180 cm breed en 90 cm diep is een modern eetttafel geheel uitgevoerd in kwaliteit Hoogwaardig Spaanplaat. Stijlvol eetttafel voor liefhebbers van grijs eiken met hoogglans, combineer uw woning samen met de overige modellen uit deze prachtige woonprogramma om uw woonkamer of eetkamer compleet te maken.De Woonprogramma Lars bevat ook een tv-meubel, spiegel, opbergkast, salontafel en dressoir. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in hoogglans met eiken- Krasbestendige toplaag- L180 x H80cm x D90Afmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 80 cmDiepte: 90 cmKleur: Hoogglans wit met grijs eikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat
Wit,Eiken,Grijs,Hoogglans wit
299.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�299.00
Magnify Eettafel Vectra Walnoot
Eettafel Vectra Walnoot
Eettafel Vectra Walnoot
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Vectra WalnootDe Woonprogramma Vectra is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken of walnoot effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Vectra is ook verkrijgbaar in Eiken.Design eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 137 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 180 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Tv meubel, Vitrinekast en een eettafel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken. Eettafel Vectra is ook verkrijgbaar in EikenAfmetingen:Breedte: 137 cm Hoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKenmerken:- Uitgevoerd in Walnoot decor- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137cm en 180cm langKleur: WalnootMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Metaal
Walnoot
299.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�299.00
Magnify Eettafel Vectra Eiken
Eettafel Vectra Eiken
Eettafel Vectra Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Vectra EikenDe Woonprogramma Vectra is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken of walnoot effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Vectra is ook verkrijgbaar in Eiken.Design eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 137 lang breed, 79 cm hoog en 90 diep en is ook te verkrijgen in de lengte van 180 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen.Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Tv meubel, Vitrinekast en een eettafel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken. Eettafel Vectra is ook verkrijgbaar in EikenAfmetingen:Breedte: 137 cmHoogte: 79 cmDiepte: 90 cmKenmerken:- Uitgevoerd in Eiken decor- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakte- Leverbaar in 137cm en 180cm langKleur: EikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Metaal
Walnoot
299.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�299.00
Magnify Eettafel Mimosa 140 Cm - Rustiek Eiken
Eettafel Mimosa 140 Cm - Rustiek Eiken
Eettafel Mimosa 140 Cm - Rustiek Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Mimosa 140 cm - Rustiek eikenDe Woonprogramma Mimosa is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in Rustiek eiken effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. Eettafel Mimosa is een nieuw modern groot tafel in Eiken Grijs voor in de eetkamer of woonkamer.  is een zeer strak en modern tafel voor in uw eetkamer die genoeg ruimte biedt om heerlijk uitgebreid te dineren of te ontbijten met het hele gezin of kennissen en vrienden op een bijzonder stijlvol manier. Deze eettafel is gemaakt van hoogwaardig gelamineerd plaatmateriaal afgewerkt met een extra krasbestendige toplaag voorzien van voelbare houtnerven uitgevoerd in de kleur Rustiek eiken.Deze eettafel is optioneel tegen meerprijs ook verkrijgbaar in lengte 180 cm.De Woonprogramma Mimosa bevat ook een Tv-meubel, Opbergkast, Eettafel, Salontafel en Dressoir. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken. Afmetingen:Breedte: 140 cm Hoogte: 76 cmDiepte: 90 cmKenmerken:- Uitgevoerd in Rustiek eiken decor- Italiaans design- Krasbestendige toplaag- Verkrijgbaar in 180 cmKleur: Rustiek GrijsMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat
Eiken
349.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�349.00
Magnify Eettafel Vectra - Eiken
Eettafel Vectra - Eiken
Eettafel Vectra - Eiken
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Vectra in EikenDe Woonprogramma Vectra is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken of walnoot effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Vectra is ook verkrijgbaar in Walnoot.Design eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 168 lang breed, 78 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte avn 189 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Tv meubel, Vitrinekast en een eettafel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Eettafel Vectra is ook verkrijgbaar in WalnootAfmetingen:Breedte: 168 cm Hoogte: 78 cmDiepte: 88 cmAfmetingen:Breedte: 189 cm Hoogte: 78 cmDiepte: 88 cmKenmerken:- Retro eettafel- Uitgevoerd in Eiken decor- Metalen poten- Ook verkrijgbaar in Walnoot- Eenvoudig te onderhouden oppervlakteKleur: Eiken decorMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met metalen potenMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Metaal
Eiken
389.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�389.00
Magnify Eettafel Vectra - Walnoot
Eettafel Vectra - Walnoot
Eettafel Vectra - Walnoot
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Vectra 189 - WalnootDe Woonprogramma Vectra is een verzameling van moderne woonkamer en eetkamer meubels. Het assortiment is afgewerkt in hout Eiken of walnoot effect die strak en stijlvol sfeer geeft in uw woonkamer of eetkamer. De Woonprogramma Vectra is ook verkrijgbaar in Walnoot.Design eettafel Vectra is een nieuw modern tafel voor in de eetkamer of woonkamer. afmetingen van het eettafels zijn 168 lang breed, 78 cm hoog en 88 diep en is ook te verkrijgen in de lengte avn 189 lang . Zo kunt u met deze geweldige tafel heerlijk uitgebreid dineren en ontbijten met uw hele familie en vrienden, ideaal voor de feestdagen en speciale gelegenheden. Geschikt voor 4 tot wel 10 personen. Woonprogramma Vectra bevat ook een Dressoir, Opbergkast, Tv meubel, Vitrinekast en een eettafel. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Eettafel Vectra is ook verkrijgbaar in EikenAfmetingen:Breedte: 168 cm Hoogte: 78 cmDiepte: 88 cmAfmetingen:Breedte: 189 cm Hoogte: 78 cmDiepte: 88 cmKenmerken:- Retro eettafel- Uitgevoerd in Walnoot decor- Metalen poten- Ook verkrijgbaar in Eiken- Eenvoudig te onderhouden oppervlakteKleur: WalnootMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met metalen potenMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hoogw. Spaanplaat,Metaal
Walnoot
419.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�419.00
Magnify Eettafel Vespa 180cm - Mat Wit
Eettafel Vespa 180cm - Mat Wit
Eettafel Vespa 180cm - Mat Wit
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Vespa 180cm in Mat witEen eetkamertafel uit de woonprogramma Vespa collectie. Een moderne eetkamertafel volledig afgewerkt in het Mat wit. Het eetkamertafel is voorzien van metalen poten met MDF tafelblad. De eettafel biedt voldoende plek om heerlijk met elkaar aan te tafelen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de mat witte afwerking, geeft de eettafel een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De eettafel garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de eetkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Vespa woonserie!Vespa serie is verkrijgbaar in Mat wit en mat grijs.Woonprogramma Vespa bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Eettafel, Vitrinekast en een opbergkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Wit metalen poten- Volledig mat wit- MDF tafelblad- 2 kleuren verkrijgbaarAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 76 cmDiepte: 90 cmAfmeting stoel: 57.50 x 55 x 77 cmKleur: Mat witMateriaal: MDF hout met metaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hout,MDF,Metaal
Wit,Mat wit
569.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�569.00
Magnify Eettafel Vespa 180cm - Mat Grijs
Eettafel Vespa 180cm - Mat Grijs
Eettafel Vespa 180cm - Mat Grijs
Eetkamer
Pesaro Mobilia
0.00
Eettafel Vespa 180cm in Mat GrijsEen eetkamertafel uit de woonprogramma Vespa collectie. Een moderne eetkamertafel volledig afgewerkt in het Mat Grijs. Het eetkamertafel is voorzien van metalen poten met MDF tafelblad. De eettafel biedt voldoende plek om heerlijk met elkaar aan te tafelen. De combinatie van hoogwaardige materialen en de mat Grijs afwerking, geeft de eettafel een eigentijdse en trendy uiterlijk waardoor deze zodoende past in meerdere inrichtingen. De eettafel garandeert een moderne maar tevens klassieke uitstraling van de eetkamer. Maak uw inrichting compleet met een salontafel, tv-meubel en vitrinekast uit de Vespa woonserie!Vespa serie is verkrijgbaar in de kleuren Mat wit en mat grijs.Woonprogramma Vespa bevat ook een Dressoir, Tv meubel, Eettafel, Vitrinekast en een opbergkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Mat Grijs metalen poten- Volledig mat Grijs- MDF tafelblad- 2 kleuren verkrijgbaarAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 76 cmDiepte: 90 cmAfmeting stoel: 57.50 x 55 x 77 cmKleur: Mat GrijsMateriaal: MDF hout met metaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Eetkamer>Eetkamertafels>Eettafel
Pesaro Mobilia
Hout,MDF,Metaal
Grijs,Mat grijs
569.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�569.00
Pesaro Mobilia Eetkamer 1 tot 19 van totaal 19

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten