U bekijkt pagina: Home » Hal » Alamania

Alamania Hal

Alamania Hal 1 tot 30 van totaal 117 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende | Laatste
Magnify Wandkapstok Prime 120 Cm Hoog - Wit
Wandkapstok Prime 120 Cm Hoog - Wit
Wandkapstok Prime 120 Cm Hoog - Wit
Hal
Alamania
56.00
Wandkapstok Prime van 120 cm hoog in WitKapstok Prime is een stijlvol hal meubel in wit kleur uit de hal programma Prime. Deze moderne wandkapstok voor uw jassen, tassen en kledinghangers is voorzien van 6 jashaken. De fraaie jashaken boven voor de volwassenen en de kleinere jashaken aan de onderkant voor de kleine kinderen.Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.De Hal combinatie Prime bevat ook een Spiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, Wandkapstok, en Garderobekast. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hal programma- 3x Jashaken volwassenen- 3x Jashaken kinderen- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 63 cmHoogte: 120 cmDiepte: 5 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coatingMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit
79.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�79.00
Magnify Wandkapstok Prime 120 Hoog - Walnoot
Wandkapstok Prime 120 Hoog - Walnoot
Wandkapstok Prime 120 Hoog - Walnoot
Hal
Alamania
56.00
Wandkapstok Prime van 120 hoog in WalnootWandkapstok Prime is een stijlvol hal meubel in de kleur walnoot. Het meubel komt uit de halprogramma Prime. Deze moderne wandkapstok voor uw jassen, tassen en kledinghangers is voorzien van 6 jashaken. De fraaie jashaken boven voor de volwassenen en de kleinere jashaken aan de onderkant voor de kleine kinderen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.De Hal combinatie Prime bevat ook een Spiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, Wandkapstok, en Garderobekast. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hal programma- 3x Jashaken volwassenen- 3x Jashaken kinderen- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 63 cmHoogte: 120 cmDiepte: 5 cmKleur: WalnootMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coatingMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Walnoot
79.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�79.00
Magnify Indoor Kapstokpaneel - Wit
Indoor Kapstokpaneel - Wit
Indoor Kapstokpaneel - Wit
Hal
Alamania
0.00
Hoogglans wit kapstokpaneel Indoor voor in de hal of entree uit de hal programma. Deze dwingende garderobe programma is een echte opslagruimte wonder, inspirerend met zijn moderne, strakke lijnen en geavanceerde functies zoals de pull-down kleerhanger en de aantrekkelijke metalen L-schoen rekken. Een prachtig hal programma met hoogglans deuren en bovenbladen, een ware vernieuwing voor in uw hal of entree.De design wandkapstok is voorzien van 3 elegante stijlvol ontworpen jashaken die uitklapbaar zijn, een strak ontwerp. De randen zijn voorzien van ABS-beschermranden voor extra bescherming tegen stoten, zo garandeert deze kapstok een lange levensduur.Voor de productie is gebruik gemaakt van MDF. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.- Hoogglans wit- 3x uitklapbaar jashaken- ABS-beschermranden- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 15 cmHoogte: 170 cmDiepte: 3 cmKleur: Hoogglans WitMateriaal: MDFMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Hal>Kapstokken
Alamania
MDF
Hoogglans wit
79.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�79.00
Magnify Kapstokpaneel Carlijn 170 Cm Hoog - Grijs
Kapstokpaneel Carlijn 170 Cm Hoog - Grijs
Kapstokpaneel Carlijn 170 Cm Hoog - Grijs
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Carlijn van 170 cm hoog in GrijsDesign kapstokpaneel Carlijn voor in de hal of entree uit de hal programma in de kleur steen mat lichtgrijs met metalen klaphaken. Deze dwingende garderobe programma is een echte opslagruimte wonder, inspirerend met zijn moderne strakke lijnen en geavanceerde functies zoals de pull down kapstokpaneel en de aantrekkelijke metalen schoenrekken en een Schoenenbank met zit functie. Een prachtig hal programma dat een ware vernieuwing en blikvanger zal zijn voor in uw hal/entree of uw ruime garderobekamer.De design verticaal wandkapstok is voorzien van 3 elegante stijlvol ontworpen jashaken die uitklapbaar zijn, een zeer strak ontwerp. De randen zijn voorzien van ABS-beschermranden voor extra bescherming tegen stoten, zo garandeert deze kapstokpaneel een lange levensduur.Voor de productie is gebruik gemaakt van MDF hout met metaal. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Kenmerken:- Steen lichtgrijs mat oppervlak- 3x uitklapbaar metalen haken- ABS-beschermrandenAfmetingen:Breedte: 15 cmHoogte: 170 cmDiepte: 3 cmKleur: Grijs stonegreyMateriaal: MDF met MetaalMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating,Metaal
Grijs,Licht grijs
79.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�79.00
Magnify Kapstokpaneel Brenda In 8 Kleuren
Kapstokpaneel Brenda In 8 Kleuren
Kapstokpaneel Brenda In 8 Kleuren
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Brenda in 8 kleurenHoogglans kapstokpaneel voor in de hal of entree uit de hal programma. Deze dwingende garderobe programma is een echte opslagruimte wonder, inspirerend met zijn moderne, strakke lijnen en geavanceerde functies zoals de pull-down kleerhanger en de aantrekkelijke metalen L-schoen rekken. Een prachtig hal programma met hoogglans deuren en bovenbladen, een ware vernieuwing voor in uw hal of entree.De design wandkapstok is voorzien van 3 elegante stijlvol ontworpen jashaken die uitklapbaar zijn, een strak ontwerp. De randen zijn voorzien van ABS-beschermranden voor extra bescherming tegen stoten, zo garandeert deze kapstok een lange levensduur.Voor de productie is gebruik gemaakt van MDF. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Kenmerken:- Verkrijgbaar in 8 kleuren- 3x uitklapbaar jashaken- ABS-beschermranden- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 15 cmHoogte: 170 cmDiepte: 3 cmKleur: verkrijgbaar in 8 kleurenMateriaal: MDF Hout , MetaalMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Hoogglans eiken,Hoogglans wit,Hoogglans zwart,Hoogglans Rood,Hoogglans Geel,Hoogglans Groen,Hoogglans Blauw,Hoogglans Oranje
79.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�79.00
Magnify Kapstok Brenda 170 Cm Hoog - Hoogglans Wit
Kapstok Brenda 170 Cm Hoog - Hoogglans Wit
Kapstok Brenda 170 Cm Hoog - Hoogglans Wit
Hal
Alamania
0.00
Kapstok Brenda van 170 cm hoog in Hoogglans WitKapstok Brenda is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn glanzende fronten en garderobe panelen. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen zijn ook in de zelfde hoogglans kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Brenda hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.De Hal combinatie Brenda bevat ook een Spiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast en Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hal programma - Gelakt hoogglans oppervlak- 1 x oplegplank- 3 x metaal jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 30 cmHoogte: 152 cmDiepte: 23 cmKleur: Hoogglans WitMateriaal: MDF hout en Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Wit,Hoogglans wit
89.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�89.00
Magnify Kapstokpaneel Tapas - Edel Beuken
Kapstokpaneel Tapas - Edel Beuken
Kapstokpaneel Tapas - Edel Beuken
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Tapas in Edel beukenkapstokpaneel Tapas in Edel beuken voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Tapas hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken.Combineer uw Hal combinatie set Tapas met kapstokpaneel, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten om je set compleet te maken.Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hal programma- Uitgevoerd in Edel beuken- 6 x jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 63 cmHoogte: 120 cmDiepte: 15 cmKleur: Edel beukenMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Edel beuken
89.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�89.00
Magnify Schoenenbank Manolya 53 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Schoenenbank Manolya 53 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Schoenenbank Manolya 53 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Hal
Alamania
0.00
Schoenenbank Manolya van 53 cm hoog in Sonoma EikenSchoenenbank Manolya is uitgevoerd in de kleur sonoma eiken. Schoenenbank die geschikt is voor in de hal of entree. Deze meubel komt uit de hal programma Manolya het is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen. De oppervlakte is van touchwood eiken, ruwe oppervlakte. De ladefront van de schoenenbank is tevens voorzien van een elegant handgreep. Boven de kast kunt u ook mooi een stijlvol breed wandkapstok Manolya ophangen, voor uw jassen, kleding en overige spullenVoor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Ladevak- Handgrepen- Metalen schoen plank- Duits kwaliteit Afmetingen:Breedte: 76 cmHoogte: 53 cmDiepte: 35 cmKleur: Sonoma EikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat + MetaalMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Hal>Halkasten
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Metaal
Eiken,Sonoma eiken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Schoenenbank Prime 53 Cm Hoog - Wit
Schoenenbank Prime 53 Cm Hoog - Wit
Schoenenbank Prime 53 Cm Hoog - Wit
Hal
Alamania
40.00
Schoenenbank Prime van 53 cm hoog in WitSchoenenbank Prime komt uit de hal programma Prime. Het is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.De Hal combinatie Prime bevat ook een Spiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, Wandkapstok, en Garderobekast. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Ladevak- Handgrepen- Metalen schoen plank- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 76 cmHoogte: 53 cmDiepte: 35 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat en MetaalMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Hal>Halkasten
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Metaal
Wit
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Apex Wit Schoenenbank
Apex Wit Schoenenbank
Apex Wit Schoenenbank
Hal
Alamania
16.00
Apex schoenenbank voor in de hal of entree uit de hal programma in wit kleur met sonoma eiken decor is een laag schoenenkast bank. De "Apex" garderobe programma, met extra dikke boven-en onderkant planken, brengt een 'frisse lucht' in de gang. Apex komt in twee hedendaagse tinten naar voren, de San Remo eiken decor en wit met Sonoma eiken decor. Beide eiken decor kleuren zijn van touchwood oppervlakte. Zo kunt u kiezen uit het uitgebreide aanbod en combineer ze zo als u het wilt.Naast de halprogramma is de Apex serie ook te verkrijgen in kasten serie waarmee u uw woonkamer en hal interieur kunt matchen. Een prachtig stijlvol modern serie met extra dikke boven- en onderbladen van 30mm dik, een ware vernieuwing voor in uw hal, entree of woonkamer.De moderne schoenbank Apex is voorzien van 1 ladevak met dikblad, 30mm en een metalen schoenrek voor uw schoenen. De ladefront is voorzien van metalen handgreep. Handig compact klein kast voor in de hal of gang waarin u uw spullen netjes in de ladevak kunt opbergen, uw tas of kranten en tijdschriften op de tafel kunt neerleggen en uw schoenen netjes op schoenrek kunt plaatsen. Zo houdt u netjes uw gang opgeruimd.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig spaanplaat. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Kenmerken:- Dikke bovenblad, 30mm- Touchwood oppervlakte- Metalen schoenrek- Ladevak- Metalen handgreep- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 760 mmHoogte: 530 mmDiepte: 350 mmKleur: Wit met Sonoma EikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Halkasten
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Eiken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Apex Eiken Schoenenbank
Apex Eiken Schoenenbank
Apex Eiken Schoenenbank
Hal
Alamania
16.00
Apex schoenenbank voor in de hal of entree uit de hal programma in Sanremo eiken decor is een laag schoenenkast bank. De "Apex" garderobe programma, met extra dikke boven-en onderkant planken, brengt een 'frisse lucht' in de gang. Apex komt in twee hedendaagse tinten naar voren, de San Remo eiken decor en wit met Sonoma eiken decor. Beide eiken decor kleuren zijn van touchwood oppervlakte. Zo kunt u kiezen uit het uitgebreide aanbod en combineer ze zo als u het wilt. Naast de halprogramma is de Apex serie ook te verkrijgen in kasten serie waarmee u uw woonkamer en hal interieur kunt matchen. Een prachtig stijlvol modern serie met extra dikke boven- en onderbladen van 30mm dik, een ware vernieuwing voor in uw hal, entree of woonkamer. De moderne schoenenbank Apex is voorzien van 1 ladevak met dikblad, 30mm en een metalen schoenrek voor uw schoenen. De ladefront is voorzien van metalen handgreep. Handig compact klein kast voor in de hal of gang waarin u uw spullen netjes in de ladevak kunt opbergen, uw tas of kranten en tijdschriften op de tafel kunt neerleggen en uw schoenen netjes op schoenrek kunt plaatsen. Zo houdt u netjes uw gang opgeruimd. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig spaanplaat. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. * Dikke bovenblad, 30mm * Touchwood oppervlakte * Metalen schoenrek* Ladevak * Metalen handgreep * Duits kwaliteit Afmetingen: Breedte: 760 mm Hoogte: 530 mm Diepte: 350 mm Kleur: Sanremo Eiken Materiaal: Hoogwaardig Spaanplaat Montage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Halkasten
Alamania
Hoogw. Spaanplaat
Eiken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Apex Eiken Wandkapstok Set
Apex Eiken Wandkapstok Set
Apex Eiken Wandkapstok Set
Hal
Alamania
10.00
Apex eiken kapstok set voor in de hal of entree uit de hal programma in Sanremo eiken decor. De "Apex" garderobe programma, met extra dikke boven-en onderkant planken, brengt een 'frisse lucht' in de gang. Apex komt in twee hedendaagse tinten naar voren, de San Remo eiken decor en wit met Sonoma eiken decor. Beide eiken decor kleuren zijn van touchwood oppervlakte. Zo kunt u kiezen uit het uitgebreide aanbod en combineer ze zo als u het wilt. Naast de halprogramma is de Apex serie ook te verkrijgen in kasten serie waarmee u uw woonkamer en hal interieur kunt matchen. Een prachtig stijlvol modern serie met extra dikke boven- en onderbladen van 30mm dik, een ware vernieuwing voor in uw hal, entree of woonkamer. De moderne wandkapstok set Apex voor aan de wand is voorzien van 2 stuks wandkapstokken, een kapstok met kapstokrailing en bovenplank en een kapstok met 4 jashaken. Een stijlvol set wandkapstokken voor in de hal of gang waaraan u uw jassen en tasen netjes aan ophangen. Zo houdt u netjes uw gang opgeruimd. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig spaanplaat. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit. * set bestaande uit 2 wandkapstokken* Dikke bovenblad, 30mm * Touchwood oppervlakte * Kapstok railing* 4 haken* Duits kwaliteit Afmetingen: Breedte: 760 mm Hoogte: 350 en 100 mm Diepte: 300 en 50 mm Kleur: Sanremo Eiken Materiaal: Hoogwaardig Spaanplaat Montage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Eiken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Wandkapstok Volda 76 Cm Breed - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Wandkapstok Volda 76 Cm Breed - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Wandkapstok Volda 76 Cm Breed - Mat Wit Met Sanremo Eiken
Hal
Alamania
0.00
Wandkapstok Volda van 76 cm breed in Mat Wit met Sanremo EikenWandkapstok set Volda is mooi afgewerkt in de kleur Mat Wit met Sanremo Eiken. Het is een modern Wandkapstok met een hoog kwaliteit afwerking uit de hal- en woonprogramma Volda. De Volda serie biedt een flexibel en op maat gemaakte oplossing voor iedereen die een overzichtelijke, aantrekkelijke woonsfeer in huis wilt hebben. De kasten reeks is in extreme mat wit oppervlakte voorzien van massief houten A-voeten en een centrale voet ondersteuning voor een goede positionering, de hoge kwaliteit massief houten voeten en handgrepen zorgen voor een elegante trendy uitstraling. Het Volda houten meubilair onderscheidt zich dankzij de duurzame ABS-randen en hoge kwaliteit MDF deuren en laden met zelf zacht sluitend mechanisme.Deze stijlvolle Volda kapstok set voor aan de wand voor in uw hal of entree is voorzien van 4 metalen jashaken en een aparte wandkapstokrailing met legplank.De passende garderobekast, schoenenbank, schoenenkast en spiegel vormen een geheel in uw hal of entree. Het bijzondere van deze ruimtebesparende Volda set is de oplossing georiënteerd ontwerp, want er is voldoende ruimte voor jassen, tassen en schoenen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Sanremo Eiken Hout met MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen.Deze meubel komt uit de Volda-collectie, in deze collectie vind je onder andere een Tv meubel, Opbergkast, Wandspiegel, Wandkapstok, Schoenenkast, schoenenbank, Salontafel, Eettafel, Vitrinekast, Dressoir, ladekast en een open boekenkast. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Scandinavisch ontwerp- extreme mat wit oppervlak- Sanremo eiken decor- ABS-randen- 4 metalen jashalen- metalen kapstok railing- MDF legplankAfmetingen:Breedte: 76 cmHoogte: 53 cmDiepte: 35 cmKleur: Extra Mat Wit met Sanremo EikenMateriaal: MDF hout met Eiken houtMontage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handig duidelijk montage-instructies!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hout,MDF
Eiken,Wit,Mat wit,Sanremo eiken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Schoenenbank Tapas - Edel Beuken
Schoenenbank Tapas - Edel Beuken
Schoenenbank Tapas - Edel Beuken
Hal
Alamania
0.00
Schoenenbank Tapas - Edel beukenSchoenenbank Tapas in Edel beuken voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Tapas hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken.Schoenenbank Tapas uit de halprogramma Tapas is een geschikte hal meubel voor uw schoenen en is voorzien van 1 lade met daar onder metalen rek. Het schoenenbank heeft ongeveer ruimte voor 3 a 5 paar schoenen. Het schoenenbank heeft het hoogte van 53 cm. Hiermee zit je lekker confort als je bijvoorbeeld je schoenen of laarzen aan wilt trekken.Combineer uw Hal combinatie set Tapas met kapstokpaneel, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten om je set compleet te maken.Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Passend Voor 3 a 5 paar schoenen- Metalen rek- Handgreep- Duits Kwaliteit- Optioneel KussenAfmetingen kast:Breedte: 76 cmHoogte: 53 cmDiepte: 35 cmKleur: Edel beukenMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Schoenenbanken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Edel beuken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Kapstokpaneel Scalea 170 Cm Hoog - Wit
Kapstokpaneel Scalea 170 Cm Hoog - Wit
Kapstokpaneel Scalea 170 Cm Hoog - Wit
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Scalea van 170 cm hoog in Witkapstokpaneel Scalea is mooi afgewerkt in de kleur wit. Het meubel is geschikt voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Het meubel heeft een strak ontwerp en is aan de voorkant voorzien van witte veiligheidsglazen panelen. Verder heeft het kapstokpaneel kleine haakjes. Ter bescherming is het kapstokpaneel ook voorzien van ABS randen en melamine coating. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende schoenenbank en schoenenkast zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Scalea hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie set Scalea met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Modulair hal programma- ABS randen- Metalen haken- 3 x jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 15 cmHoogte: 170 cmDiepte: 4 cmKleur: WitMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coating- VeiligheidsglasMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Veiligheidsglas
Wit
109.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�109.00
Magnify Kapstokpaneel Topix 170 Cm Hoog - Grijs Beton
Kapstokpaneel Topix 170 Cm Hoog - Grijs Beton
Kapstokpaneel Topix 170 Cm Hoog - Grijs Beton
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Topix van 170 cm hoog in Grijs betonkapstokpaneel Topix is mooi afgewerkt in de kleur Grijs beton. Het meubel is geschikt voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Het meubel heeft een strak ontwerp en is aan de voorkant voorzien van Grijs beton look. Verder heeft het kapstokpaneel kleine haakjes. Ter bescherming is het kapstokpaneel ook voorzien van ABS randen en melamine coating. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende schoenenbank en schoenenkast zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Topix hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie set Topix met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Betonlook- Modulair hal programma- ABS randen- Metalen haken- 3 x jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 15 cmHoogte: 170 cmDiepte: 4 cmKleur: Grijs betonMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coating- VeiligheidsglasMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Veiligheidsglas
Grijs,Grijs beton
109.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�109.00
Magnify Kapstokpaneel Malibu
Kapstokpaneel Malibu
Kapstokpaneel Malibu
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Malibukapstokpaneel Malibu in Hoogglans wit met edel beuken voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende Garderobekast, spiegel en schoenenkast zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Malibu hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpaneel, spiegel en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken.De Hal combinatie Malibu bevat ook een Spiegel, Schoenenkast, halkast, Garderobekast en kapstokpaneel. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hal programma- Uitgevoerd in hoogglans wit- Edel beuken plank- 3 x jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 40 cmHoogte: 197 cmDiepte: 30 cmKleur: Hoogglans wit met Edel beukenMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coating- MDFMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Wit,Edel beuken,Hoogglans wit
119.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�119.00
Magnify Kapstokpaneel Lenny - Edel Beuken
Kapstokpaneel Lenny - Edel Beuken
Kapstokpaneel Lenny - Edel Beuken
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Lenny - Edel beukenkapstokpaneel Lenny in Edel beuken voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Lenny hal set verder uit met de stijlvolle Schoenenkast, halkast, dressoir, commode, spiegel, kapstokpaneel en schoenenbank om uw hal of entree compleet te maken.De Woonprogramma Lenny bevat ook een Schoenenkast, halkast, dressoir, commode, spiegel, kapstokpaneel en schoenenbank. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hal programma Lenny- Afgewerkt met beukenhouten- 2 antraciet accenten- 4 x jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 96 cmHoogte: 147 cmDiepte: 30 cmKleur: Edel beuken met 2 antraciet accentenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Antraciet,Edel beuken
129.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�129.00
Magnify Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Grijs Met Navarra Eiken
Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Grijs Met Navarra Eiken
Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Grijs Met Navarra Eiken
Hal
Alamania
0.00
Schoenenbank Topix van 51 cm hoog in Grijs met Navarra eikenSchoenenbank Topix is mooi afgewerkt in de kleur Grijs met Navarra eiken. Het meubel is geschikt voor in uw hal of entree. Het is een modern meubel die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. De 2 deuren zijn voorzien van deurdempers wat het gebruiksvriendelijk maakt. De planken zijn in hoogte verstelbaar zodat ook hogere schoenen hun plekje vinden. Met de Schoenenbank Topix kun je ongeveer 8 paar schoenen opbergen. De Schoenenbank kan gecombineerd worden met de bijbehorende zitkussen. Het schoenenbank heeft het hoogte van 47 cm. Hiermee zit je lekker comfort als je bijvoorbeeld je schoenen of laarzen aan wilt trekken.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie Topix met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Modulair hal programma- Passend voor 8 paar schoenen- Inlegplanken in hoogtes verstelbaar- Deurdempers- ABS randen- Duits Kwaliteit- Optioneel KussenAfmetingen kast:Breedte: 96 cmHoogte: 51 cmDiepte: 40 cmVerkrijgbaar in de kleur: Grijs met Navarra eikenMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Schoenenbanken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Veiligheidsglas
Eiken,Grijs,Navarra eiken
139.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�139.00
Magnify Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Grijs
Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Grijs
Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Grijs
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Topix van 147 cm hoog in GrijsKapstokpaneel Topix is mooi afgewerkt in de kleur Grijs. Het meubel komt uit de hal programma Topix. Het is een modern serie die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn mooi groot uitgebreid hal combinatie. De kleine haakjes en kledingroede zijn gemaakt van metaal. Op de hoedenplank kun je, naast hoeden, natuurlijk ook woonaccessoires of decoratieve opbergdozen neerzetten. Je kunt deze Kapstokpaneel in diverse varianten bestellen waarbij de warme houtkleur bij elk model terugkomt. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie Topix met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 4 x jashaken- Hoedenplank- ABS randen- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 96 cmHoogte: 147 cmDiepte: 29 cmKleur: GrijsMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Eiken,Grijs,Navarra eiken
139.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�139.00
Magnify Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Wit Met Grijs Beton
Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Wit Met Grijs Beton
Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Wit Met Grijs Beton
Hal
Alamania
0.00
Schoenenbank Topix van 51 cm hoog in Wit met Grijs betonSchoenenbank Topix is mooi afgewerkt in de kleur Wit met Grijs beton. Het meubel is geschikt voor in uw hal of entree. Het is een modern meubel die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. De 2 deuren zijn voorzien van deurdempers wat het gebruiksvriendelijk maakt. De planken zijn in hoogte verstelbaar zodat ook hogere schoenen hun plekje vinden. Met de Schoenenbank Topix kun je ongeveer 8 paar schoenen opbergen. De Schoenenbank kan gecombineerd worden met de bijbehorende zitkussen. Het schoenenbank heeft het hoogte van 47 cm. Hiermee zit je lekker comfort als je bijvoorbeeld je schoenen of laarzen aan wilt trekken.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie Topix met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Betonlook- Modulair hal programma- Passend voor 8 paar schoenen- Inlegplanken in hoogtes verstelbaar- Deurdempers- ABS randen- Duits Kwaliteit- Optioneel KussenAfmetingen kast:Breedte: 96 cmHoogte: 51 cmDiepte: 40 cmVerkrijgbaar in de kleur: Wit met Grijs betonMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Schoenenbanken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Veiligheidsglas
Grijs,Grijs beton,Wit
139.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�139.00
Magnify Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Wit Met Grijs Beton
Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Wit Met Grijs Beton
Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Wit Met Grijs Beton
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Topix van 147 cm hoog in Wit met Grijs betonKapstokpaneel Topix is mooi afgewerkt in de kleur Wit met Grijs beton. Het meubel komt uit de hal programma Topix. Het is een modern serie die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn mooi groot uitgebreid hal combinatie. De kleine haakjes en kledingroede zijn gemaakt van metaal. Op de hoedenplank kun je, naast hoeden, natuurlijk ook woonaccessoires of decoratieve opbergdozen neerzetten. Je kunt deze Kapstokpaneel in diverse varianten bestellen waarbij de warme houtkleur bij elk model terugkomt. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie Topix met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 4 x jashaken- Hoedenplank- ABS randen- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 96 cmHoogte: 147 cmDiepte: 29 cmKleur: Wit met Grijs betonMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Grijs,Grijs beton,Wit
139.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�139.00
Magnify Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Wit Met Navarra Eiken
Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Wit Met Navarra Eiken
Schoenenbank Topix 51 Cm Hoog - Wit Met Navarra Eiken
Hal
Alamania
0.00
Schoenenbank Topix van 51 cm hoog in Wit met Navarra eikenSchoenenbank Topix is mooi afgewerkt in de kleur Wit met Navarra eiken. Het meubel is geschikt voor in uw hal of entree. Het is een modern meubel die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. De 2 deuren zijn voorzien van deurdempers wat het gebruiksvriendelijk maakt. De planken zijn in hoogte verstelbaar zodat ook hogere schoenen hun plekje vinden. Met de Schoenenbank Topix kun je ongeveer 8 paar schoenen opbergen. De Schoenenbank kan gecombineerd worden met de bijbehorende zitkussen. Het schoenenbank heeft het hoogte van 47 cm. Hiermee zit je lekker comfort als je bijvoorbeeld je schoenen of laarzen aan wilt trekken.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie Topix met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Modulair hal programma- Passend voor 8 paar schoenen- Inlegplanken in hoogtes verstelbaar- Deurdempers- ABS randen- Duits Kwaliteit- Optioneel KussenAfmetingen kast:Breedte: 96 cmHoogte: 51 cmDiepte: 40 cmVerkrijgbaar in de kleur: Wit met Navarra eikenMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Schoenenbanken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout ,Veiligheidsglas
Eiken,Navarra eiken,Wit
139.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�139.00
Magnify Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Wit Met Navarra Eiken
Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Wit Met Navarra Eiken
Kapstokpaneel Topix 147 Cm Hoog - Wit Met Navarra Eiken
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Topix van 147 cm hoog in Wit met Navarra eikenKapstokpaneel Topix is mooi afgewerkt in de kleur Wit met Navarra eiken. Het meubel komt uit de hal programma Topix. Het is een modern serie die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn mooi groot uitgebreid hal combinatie. De kleine haakjes en kledingroede zijn gemaakt van metaal. Op de hoedenplank kun je, naast hoeden, natuurlijk ook woonaccessoires of decoratieve opbergdozen neerzetten. Je kunt deze Kapstokpaneel in diverse varianten bestellen waarbij de warme houtkleur bij elk model terugkomt. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Het meubel is uitgevoerd in Hoogwaardig Kwalitatief hout met Melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melamine hars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Combineer uw Hal combinatie Topix met Wandspiegel, Schoenenkast, schoenenbank, Kapstokpaneel, Kledingkast, Commode en een Dressoir om je set compleet te maken. Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 4 x jashaken- Hoedenplank- ABS randen- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 96 cmHoogte: 147 cmDiepte: 29 cmKleur: Wit met Navarra eikenMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Eiken,Navarra eiken,Wit
139.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�139.00
Magnify Schoenenbank Lenny - Edel Beuken
Schoenenbank Lenny - Edel Beuken
Schoenenbank Lenny - Edel Beuken
Hal
Alamania
0.00
Schoenenbank Lenny - Edel beukenSchoenenbank Lenny in Edel beuken voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Lenny hal set verder uit met de stijlvolle Schoenenkast, halkast, dressoir, commode, spiegel, kapstokpaneel en schoenenbank om uw hal of entree compleet te maken. Schoenenbank Lenny voor in de hal of entree uit de halprogramma Lenny. Deze hal meubel voor uw schoenen is voorzien van 2 in hoogte verstelbare, planken. De deurtjes zijn uitgerust met een soft-close systeem en voorzien van schuine handgrepen. Het schoenenbank heeft 4 schoenvakken voor ongeveer 8 paar schoenen.Het schoenenbank heeft het hoogte van 48cm. Hiermee zit je lekker confort als je bijvoorbeeld je schoenen of laarzen aan wilt trekken.De Woonprogramma Lenny bevat ook een Schoenenkast, halkast, dressoir, commode, spiegel, kapstokpaneel en schoenenbank. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Geschikt voor 8 paar schoenen- Soft close systeem- Onzichtbaar Handgrepen- optioneel Wandspiegel- Duits Kwaliteit- Optioneel KussenAfmetingen kast:Breedte: 100 cmHoogte: 48 cmDiepte: 39 cmKleur: Edel beukenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Schoenenbanken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Edel beuken
149.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Kapstokpaneel Brenda - Hoogglans Wit
Kapstokpaneel Brenda - Hoogglans Wit
Kapstokpaneel Brenda - Hoogglans Wit
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Brenda in Hoogglans WitKapstok Brenda in Hoogglans wit voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn glanzende fronten en garderobe panelen. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen zijn ook in de zelfde hoogglans kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Brenda hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met MDF hout. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.De Hal combinatie Brenda bevat ook een Spiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast en Garderobe. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.- Hal programma - Uitgevoerd in hoogglans - 1 x oplegplank- 3 x metaal jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 96 cmHoogte: 90 cmDiepte: 31 cmKleur: Hoogglans WitMateriaal: MDF hout en Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Wit,Hoogglans wit
149.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Kapstokpaneel Havanna
Kapstokpaneel Havanna
Kapstokpaneel Havanna
Hal
Alamania
0.00
Kapstokpaneel Havannakapstokpaneel Havanna in gebroken wit voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn uitgebreide hal assortiment. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende schoenenbank en schoenenkast zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Havanna hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel, schoenenbank en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken.De Hal combinatie Havannabevat ook een Spiegel, Schoenenbank, Schoenenkast, halkast, Garderobe, Tv meubel, Dressoir en commode. Om meer stukken te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Hal programma Havanna- Afgewerkt met gebroken wit- White wash look- ABS randen- Metalen haken- Donker eiken plank- 3 x jashaken- Duits kwaliteitAfmetingen:Breedte: 96 cmHoogte: 153 cmDiepte: 30 cmKleur: Gebroken wit met donker eikenMateriaal: Hoogwaardig SpaanplaatMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Wit
149.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Shiny Wandkapstok Set Hoogglans Wit
Shiny Wandkapstok Set Hoogglans Wit
Shiny Wandkapstok Set Hoogglans Wit
Hal
Alamania
0.00
Shiny Wandkapstok Set Hoogglans WitDeze Shiny wandkapstok set is een hoogglans wit kapstokpaneel bestaande uit 2 objecten, 1x wandkapstok met jashaken en 1x wandkapstok met railing en hoedenplank. De stijlvolle knopen zijn vervaardigd uit metaal, de planken van MDF hout met ABS beschermranden voor extra kwaliteit en stevigheid.Naast de wandkapstokken bestaat de Shiny programma uit:Shiny wandkapstokenShiny SchoenenkastenShiny SchoenenbankenShiny GarderobekastShiny SpiegelKenmerken:- Modulair hal programma- MDF hoogglans oppervlakken- Metalen jashaken + railing- ABS beschermrandenAfmetingen:Breedte: 106 cmHoogte: 93 cmDiepte: 27 cmKleur: Hoogglans Wit met Hoogglans RoodMateriaal: MDF hout en MetaalMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Hout,Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating,Metaal
Hoogglans wit
159.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�159.00
Magnify Garderobe Kapstok Sunix - Groen Met Spiegelfront
Garderobe Kapstok Sunix - Groen Met Spiegelfront
Garderobe Kapstok Sunix - Groen Met Spiegelfront
Hal
Alamania
0.00
Garderobe Sunix in Groen met SpiegelfrontSunix garderobekast voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt. De moderne Sunix garderobe programma geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 3 kleuren Garderobekasten, met Antraciet wit, groen wit en geel wit. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen.Het meubel biedt ruimte voor je jas, tas en schoenen. Daarnaast is de kapstok aan de voorkant voorzien van een grote spiegel. Het leuke aan deze kapstok is dat je hem in diverse kleuren kunt bestellen. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.De moderne Sunix garderobe is te verkrijgen in 3 kleuren, met Antraciet wit, groen wit en geel wit. Om meer modellen te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Voor meer producten uit deze serie kunt u hieronder bekijken.- Modulair hal programma- Spiegelfront- Kledingrailing- leverbaar in 3 kleuren- Veiligheidsglas - Duits KwaliteitAfmetingen:Breedte: 35 cmHoogte: 200 cmDiepte: 35 cmKleur: Groen met witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met VeiligheidsglasMontage: Zelf montage, Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Kapstokken
Alamania
Glas,Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Groen
159.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�159.00
Magnify Schoenenkast Tapas - Edel Beuken
Schoenenkast Tapas - Edel Beuken
Schoenenkast Tapas - Edel Beuken
Hal
Alamania
0.00
Schoenenkast Tapas in Edel beukenSchoenenkast Tapas in Edel beuken voor in uw hal of entree uit de hal programma is een modern modulair programma die u veel variatie en mogelijkheden biedt met zijn mooi groot uitgebreid hal combinatie set. Multifunctioneel hal programma die u zelf geheel naar uw eigen smaak en inrichting kunt bepalen. De bijpassende kapstokpanelen, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten zijn ook in de zelfde kleuren verkrijgbaar. Bereidt uw Tapas hal set verder uit met de stijlvolle kapstokpanelen, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten om uw hal of entree compleet te maken.Het meubel is afgewerkt in Edel beuken met Witte glas decor. Het kast is voorzien van 2 deuren met 4 inlegplanken die in hoogte verstelbaar zijn met een laden. Tapas Schoenenkast geeft u het ruimte voor ongeveer 20 paar schoenen. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Combineer uw Hal combinatie set Tapas met kapstokpaneel, spiegel, schoenenkast, schoenenbank en garderobekasten om je set compleet te maken.Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken.Kenmerken:- Passend voor 20 paar schoenen- Witte glas lade decor- Handgrepen- Optioneel Wandspiegel 54x89x4 cmAfmetingen:Breedte: 89 cmHoogte: 100 cmDiepte: 37 cmKleur: Edel beuken met witMateriaal: - Hoogwaardig Spaanplaat- Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hal>Schoenenkasten
Alamania
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Edel beuken
159.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�159.00
Alamania Hal 1 tot 30 van totaal 117 Eerste | Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten