U bekijkt pagina: Home » Kantoormeubels » 26 00

26 00 Kantoormeubels

26 00 Kantoormeubels 1 tot 4 van totaal 4
Magnify Albert Computer Hoekbureau
Albert Computer Hoekbureau
Albert Computer Hoekbureau
Kantoormeubels
26 00
Wit
Stijlvol computer hoekbureau Albert in geheel wit kleur is voorzien van een werktafel en een kasten-unit voor in de werkkamer of op kantoor. De compact laptoptafel en kast zijn zowel links als rechts van elkaar positioneerbaar. U kunt de tafel geheel uitgerekt plaatsen of juist in een hoekvorm plaatsen, geheel naar uw eigen wensen en behoeften. De kasten-unit is voorzien van twee open vakken met legplank, in hoogte verstelbaar, voor uw ordner mappen en boeken en tevens voorzien van 2 opbergvakken. Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig. - slijtvast- hoog kwaliteit- Krasbestendig- eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- PEFC keurmerk Afmetingen: Breedte: 830 mm Hoogte: 740 mm Diepte: 1170 mm Materiaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars scoating Montage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
FD Furniture
nieuw
In voorraad
Kantoortafels
31 Kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Albert Computer Hoekbureau - Eiken
Albert Computer Hoekbureau - Eiken
Albert Computer Hoekbureau - Eiken
Kantoormeubels
26 00
Eiken
Stijlvol computer hoekbureau Albert in geheel Eiken kleur is voorzien van een werktafel en een kasten-unit voor in de werkkamer of op kantoor. De compact laptoptafel en kast zijn zowel links als rechts van elkaar positioneerbaar. U kunt de tafel geheel uitgerekt plaatsen of juist in een hoekvorm plaatsen, geheel naar uw eigen wensen en behoeften. De kasten-unit is voorzien van twee open vakken met legplank, in hoogte verstelbaar, voor uw ordner mappen en boeken en tevens voorzien van 2 opbergvakken.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Om vergelijkbare en/of bijbehorende meubels te bekijken kijk hieronder.Kenmerken:- Slijtvast- Hoog kwaliteit- Krasbestendig- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 83 cmHoogte: 74 cmDiepte: 117 cmMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars scoatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
FD Furniture
nieuw
In voorraad
Kantoortafels
31 Kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Albert Computer Hoekbureau - Zand Eiken
Albert Computer Hoekbureau - Zand Eiken
Albert Computer Hoekbureau - Zand Eiken
Kantoormeubels
26 00
Eiken,Zand eiken
Stijlvol computer hoekbureau Albert in geheel Zand Eiken kleur is voorzien van een werktafel en een kasten-unit voor in de werkkamer of op kantoor. De compact laptoptafel en kast zijn zowel links als rechts van elkaar positioneerbaar. U kunt de tafel geheel uitgerekt plaatsen of juist in een hoekvorm plaatsen, geheel naar uw eigen wensen en behoeften. De kasten-unit is voorzien van twee open vakken met legplank, in hoogte verstelbaar, voor uw ordner mappen en boeken en tevens voorzien van 2 opbergvakken.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder krasbestendig.Om vergelijkbare en/of bijbehorende meubels te bekijken kijk hieronder.Kenmerken:- Slijtvast- Hoog kwaliteit- Krasbestendig- eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 83 cmHoogte: 74 cmDiepte: 117 cmMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars scoatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
FD Furniture
nieuw
In voorraad
Kantoortafels
31 Kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�149.00
Magnify Hanglamp Pendel In 2 Kleuren 42 Diameter
Hanglamp Pendel In 2 Kleuren 42 Diameter
Hanglamp Pendel In 2 Kleuren 42 Diameter
Kantoormeubels
26 00
Antraciet,Chrome
Hanglamp Pendel van Verdace: Prachtige retro hanglamp die geschikt is voor bijna alle ruimtes, zoals in uw woonkamer, eetkamer of keuken. Deze lamp is verkrijgbaar in 2 kleuren.Pendel is ook leverbaar in een kleine versie met diameter 30cm. Zie voor de kleinere versie de Hanglamp Pendel MiniAfmetingen:Diameter: rond 42 cmHoogte kap: 45 cmOphang lengte: 120 cmBeschikbaar in 2 kleuren:Aluminium ChromeAntraciet Nikkel SatinLichtbron NIET inbegrepen:1 x 150W  - E27 - 230VMateriaal:Chrome en Nikkel Satin
Verdace
nieuw
In voorraad
Kantooraccessoires
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�249.00
26 00 Kantoormeubels 1 tot 4 van totaal 4

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws