U bekijkt pagina: Home » Kantoormeubels » Bermeo

Bermeo Kantoormeubels

Bermeo Kantoormeubels 1 tot 30 van totaal 50 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste
Magnify Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Walnoot Met Zwart
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Walnoot Met Zwart
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Walnoot Met Zwart
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Ladeblok Mini van 59 cm hoog in Walnoot met zwartLadeblok mini is mooi afgewerkt in de kleur Walnoot met zwarte lade. Het is een stijlvol ladeblok op wielen met een deur en open schap voor u spullen. Ladeblok is speciaal voor op je kantoor dat makkelijk verplaatsbaar is. Op de kast kunt ook mooie accessoires plaatsen. Deze Ladeblok is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. De wagens uit deze serie zijn praktisch en hebben een krasbestendig melamine. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Ladeblok is verkrijgbaar in de kleuren: Wit, Sonoma eiken, Zwart met walnoot en edel beuken. Om meer modellen te bekijken van onze series kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Afsluitbare lade op metalen geleiders- Opbergvakken met in hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Krasbestendig- Makkelijk verplaatsbaar- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 45 cmHoogte: 59 cmDiepte: 36 cmKleur: Watnoot met ZwartMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoorkasten>Ladenblok
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Walnoot,Zwart
69.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�69.00
Magnify Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Sonoma Eiken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Ladeblok Mini van 59 cm hoog in Sonoma eikenLadeblok mini is mooi afgewerkt in de kleur Sonoma eiken. Het is een stijlvol ladeblok op wielen met een deur en open schap voor u spullen. Ladeblok is speciaal voor op je kantoor dat makkelijk verplaatsbaar is. Op de kast kunt ook mooie accessoires plaatsen. Deze Ladeblok is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. De wagens uit deze serie zijn praktisch en hebben een krasbestendig melamine. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Ladeblok is verkrijgbaar in de kleuren: Wit, Sonoma eiken, Zwart met walnoot en edel beuken. Om meer modellen te bekijken van onze series kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Afsluitbare lade op metalen geleiders- Hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Krasbestendig- Makkelijk verplaatsbaar- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 45 cmHoogte: 59 cmDiepte: 36 cmKleur: Sonoma eikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoorkasten>Ladenblok
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Eiken,Sonoma eiken
69.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�69.00
Magnify Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Edel Beuken
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Edel Beuken
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Edel Beuken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Ladeblok Mini van 59 cm hoog in Edel beukenLadeblok mini is mooi afgewerkt in de kleur Edel beuken. Het is een stijlvol ladeblok op wielen met een deur en open schap voor u spullen. Ladeblok is speciaal voor op je kantoor dat makkelijk verplaatsbaar is. Op de kast kunt ook mooie accessoires plaatsen. Deze Ladeblok is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. De wagens uit deze serie zijn praktisch en hebben een krasbestendig melamine. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Ladeblok Mini is verkrijgbaar in de kleuren: Wit, Sonoma eiken, Zwart met walnoot en edel beuken. Om meer modellen te bekijken van onze series kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Afsluitbare lade op metalen geleiders- Hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Krasbestendig- Makkelijk verplaatsbaar- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 45 cmHoogte: 59 cmDiepte: 36 cmKleur: Edel beukenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoorkasten>Ladenblok
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Edel beuken
69.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�69.00
Magnify Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Wit
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Wit
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Ladeblok Mini van 59 cm hoog in WitLadeblok mini is mooi afgewerkt in de kleur Wit. Het is een stijlvol ladeblok op wielen met een deur en open schap voor u spullen. Ladeblok is speciaal voor op je kantoor dat makkelijk verplaatsbaar is. Op de kast kunt ook mooie accessoires plaatsen. Deze Ladeblok is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. De wagens uit deze serie zijn praktisch en hebben een krasbestendig melamine. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Ladeblok Mini is verkrijgbaar in de kleuren: Wit, Sonoma eiken, Zwart met walnoot en edel beuken. Om meer modellen te bekijken van onze series kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Afsluitbare lade op metalen geleiders- Hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Krasbestendig- Makkelijk verplaatsbaar- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 45 cmHoogte: 59 cmDiepte: 36 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoorkasten>Ladenblok
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Wit
69.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�69.00
Magnify Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Truffel Eiken
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Truffel Eiken
Ladeblok Mini 59 Cm Hoog - Truffel Eiken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Ladeblok Mini van 59 cm hoog in Truffel eikenLadeblok mini is mooi afgewerkt in de kleur Truffel eiken. Het is een stijlvol ladeblok op wielen met een deur en open schap voor u spullen. Ladeblok is speciaal voor op je kantoor dat makkelijk verplaatsbaar is. Op de kast kunt ook mooie accessoires plaatsen. Deze Ladeblok is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. De wagens uit deze serie zijn praktisch en hebben een krasbestendig melamine. Uiteraard moeten de meubels ook passen bij de rest van uw interieur. U vindt in onze webshop een hele collectie design meubels, die zeer zeker ook in uw interieur perfect passen.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Ladeblok is verkrijgbaar in de kleuren: Wit, Sonoma eiken, Zwart met walnoot en edel beuken. Om meer modellen te bekijken van onze series kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Afsluitbare lade op metalen geleiders- Hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Krasbestendig- Makkelijk verplaatsbaar- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 45 cmHoogte: 59 cmDiepte: 36 cmKleur: Truffel eikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoorkasten>Ladenblok
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating,Melamine hout
Donker eiken,Eiken,Truffel eiken
69.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�69.00
Magnify Mini Bureau - Wit Met Zwart
Mini Bureau - Wit Met Zwart
Mini Bureau - Wit Met Zwart
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Mini Bureau in de kleur Wit met Zwart is een compact werktafel voor in uw werkkamer of kantoor voorzien van een kastunit met opbergvakken en ladevakken.Dit strakke modern bureau bestaat uit twee units. Een bureautafel en een optioneel Trolley Mini kast voor uw bureau spullen. Deze mini kast kunt u in verschillende posities plaatsen, links of rechts. Deze trolley kast is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. Mini computer bureau is verkrijgbaar in: Sonoma Eiken, Walnoot ,Edel beuken en WitVoor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Krasbestendig- kogellager metalen lopers- In hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerk- Optioneel Trolley Mini kastAfmetingen:Breedte: 80 cmHoogte: 75 cmDiepte: 50 cmKleur: Wit met zwartMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Zwart
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Mini Bureau - Sonoma Eiken
Mini Bureau - Sonoma Eiken
Mini Bureau - Sonoma Eiken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Mini Bureau in de kleur Wit met Zwart is een compact werktafel voor in uw werkkamer of kantoor voorzien van een kastunit met opbergvakken en ladevakken.Dit strakke modern bureau bestaat uit twee units. Een bureautafel en een optioneel Trolley Mini kast voor uw bureau spullen. Deze mini kast kunt u in verschillende posities plaatsen, links of rechts. Deze trolley kast is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. Mini computer bureau is verkrijgbaar in: Sonoma Eiken, Walnoot ,Edel beuken en WitVoor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Krasbestendig- kogellager metalen lopers- In hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerk- Optioneel Trolley Mini kastAfmetingen:Breedte: 80 cmHoogte: 75 cmDiepte: 50 cmKleur: Sonoma EikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Sonoma eiken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Mini Bureau - Edel Beuken
Mini Bureau - Edel Beuken
Mini Bureau - Edel Beuken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Mini Bureau in de kleur Wit met Zwart is een compact werktafel voor in uw werkkamer of kantoor voorzien van een kastunit met opbergvakken en ladevakken.Dit strakk moderne bureau bestaat uit twee units. Een bureautafel en een optioneel Trolley Mini kast voor uw bureau spullen. Deze mini kast kunt u in verschillende posities plaatsen, links of rechts. Deze trolley kast is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. Mini computer bureau is verkrijgbaar in: Sonoma Eiken, Walnoot ,Edel beuken en WitVoor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Krasbestendig- kogellager metalen lopers- In hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerk- Optioneel Trolley Mini kastAfmetingen:Breedte: 80 cmHoogte: 75 cmDiepte: 50 cmKleur: Edel beukenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Edel beuken
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Mini Bureau - Wit
Mini Bureau - Wit
Mini Bureau - Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Mini Bureau in de kleur Wit met Zwart is een compact werktafel voor in uw werkkamer of kantoor voorzien van een kastunit met opbergvakken en ladevakken.Dit strakke modern bureau bestaat uit twee units. Een bureautafel en een optioneel Trolley Mini kast voor uw bureau spullen. Deze mini kast kunt u in verschillende posities plaatsen, links of rechts. Deze trolley kast is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. Mini computer bureau is verkrijgbaar in: Sonoma Eiken, Walnoot ,Edel beuken en WitVoor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Krasbestendig- kogellager metalen lopers- In hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerk- Optioneel Trolley Mini kastAfmetingen:Breedte: 80 cmHoogte: 75 cmDiepte: 50 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Mini Bureau - Walnoot
Mini Bureau - Walnoot
Mini Bureau - Walnoot
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Mini Bureau in de kleur Wit met Zwart is een compact werktafel voor in uw werkkamer of kantoor voorzien van een kastunit met opbergvakken en ladevakken.Dit strakke modern bureau bestaat uit twee units. Een bureautafel en een optioneel Trolley Mini kast voor uw bureau spullen. Deze mini kast kunt u in verschillende posities plaatsen, links of rechts. Deze trolley kast is voorzien van 1 afsluitbare lade, 2 opbergvakken en 1 in hoogte verstelbare plank. Mini computer bureau is verkrijgbaar in: Sonoma Eiken, Walnoot ,Edel beuken en WitVoor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Krasbestendig- kogellager metalen lopers- In hoogte verstelbare plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerk- Optioneel Trolley Mini kastAfmetingen:Breedte: 80 cmHoogte: 75 cmDiepte: 50 cmKleur: WalnootMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Walnoot
99.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�99.00
Magnify Mini Office Bureau Atlas - Wit
Mini Office Bureau Atlas - Wit
Mini Office Bureau Atlas - Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Mini Office bureau Atlas - WitDeze Stijlvolle Mini Office bureau Atlas is compleet uitgevoerd in de kleur Wit. Het meubel is een chique mini office bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Deze moderne mini office bestaat uit een bureaublad met kasten onder andere 1 vast geïnstalleerde deur, 5 planken en 2 opslag voor de desktop. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer, mappen en printers.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Bureaublad voor PC werkstation- één vaste deur- Opbergvakken- In hoogte verstelbare plank- Krasbestendig- eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 144 cmBreedte: 60 cmDiepte: 114 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit
155.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�155.00
Magnify Mini Office Bureau Atlas - Sonoma Eiken
Mini Office Bureau Atlas - Sonoma Eiken
Mini Office Bureau Atlas - Sonoma Eiken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Mini Office bureau Atlas in sonoma EikenDeze Stijlvolle Mini Office bureau Atlas is compleet uitgevoerd in de kleur Sonoma Eiken. Het meubel is een chique mini office bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Deze moderne mini office bestaat uit een bureaublad met kasten onder andere 1 vast geïnstalleerde deur, 5 planken en 2 opslag voor de desktop. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer, mappen en printers.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Bureaublad voor PC werkstation- één vaste deur- Opbergvakken- In hoogte verstelbare plank- Krasbestendig- eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 144 cmBreedte: 60 cmDiepte: 114 cmKleur: Sonoma EikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Sonoma eiken
155.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�155.00
Magnify Computer Bureau Marco - Sonoma Eiken
Computer Bureau Marco - Sonoma Eiken
Computer Bureau Marco - Sonoma Eiken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Computer Bureau Marco in Sonoma EikenComputer Bureau Marco is een compact werktafel voor in uw werkkamer of kantoor voorzien van een kastunit met opbergvakken en een uittrekbare plank voor toetsenbord.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Met ABS randen- In hoogte verstelbare plank- 6 stevige dubbele zwenkwielen, 2 van hen zijn afsluitbaar- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen bureau:Breedte: 94 cmHoogte: 77 cmDiepte: 60 cmAfmetingen computerkastje:Breedte: 22 cmHoogte: 45,40 cmDiepte: 50 cmAfmetingen plankje voor de printer:Breedte: 1,50 cmLengte: 58,50 cmDiepte: 25 cmKleur: Sonoma EikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Sonoma eiken
175.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�175.00
Magnify Glazen Computer Bureau Sisi
Glazen Computer Bureau Sisi
Glazen Computer Bureau Sisi
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Glazen Computer Bureau SisiComputer Bureau Sisi is een stijlvol design glazen bureau voor in uw werkkamer uit kantoorprogramma Sisi. Deze computertafel is een Safety Glass-uitvoering met Wit metalen frame. Het bovenpaneel is van helder glas veiligheidsglas met het dikte van 8 mm. Onder het Bovenpaneel is er een pull-out paneel voor uw toetsenbord in helder glas. het middelste paneel is in hoogte verstelbaar en uitschuifbaar waardoor het genoeg ruimte geeft voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Safety Glass- Wit metalen frame- Bovenpaneel helder glas veiligheidsglas 8 mm- Uitschuifbare toetsenbord lade- In hoogte verstelbaar en uitschuifbaar plank- 4 stevige dubbele zwenkwielen- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 84 cmBreedte: 80 cmDiepte: 51 cmKleur: WitMateriaal: Veiligheidsglas met metaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Glas,Metaal,Veiligheidsglas
Wit
185.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�185.00
Magnify Computer Bureau Manus - Wit Met Hoogglans Wit
Computer Bureau Manus - Wit Met Hoogglans Wit
Computer Bureau Manus - Wit Met Hoogglans Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Manus computer bureau is een compact werktafel voor in uw werkkamer of kantoor voorzien van een kastunit met opbergvakken en ladevakken.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Met ABS randen- Krasbestendig- In hoogte verstelbare plank- Hoog kwaliteit- Eenvoudig te reinigen- Duits kwaliteit- Eenvoudig en snel te monteren- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 115 cmHoogte: 75 cmDiepte: 50 cmKleur: Wit met hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Hoogglans wit
185.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�185.00
Magnify Computer Bureau Lians - Sonoma Eiken Met Wit
Computer Bureau Lians - Sonoma Eiken Met Wit
Computer Bureau Lians - Sonoma Eiken Met Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Computer Bureau Lians in Sonoma eiken met witComputer bureau Lians in Sonoma eiken met wit deurfronten is een chique design bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit moderne bureau bestaat uit een bureaublad met 2 kasten-units, Deze deuren zijn voorzien van metalen handgrepen. Onder het bureaublad is er een Uittrekbare plank voor uw toetsenbord. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Tonvormig profiel- Oppervlak voor de monitor- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Toren compartiment- lade op metalen geleiders- in hoogte verstelbare legborden- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 92 cmBreedte: 140 cmDiepte: 60 cmKleur: Sonoma eiken met witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Sonoma eiken
219.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�219.00
Magnify Computer Bureau Lians - Edel Beuken
Computer Bureau Lians - Edel Beuken
Computer Bureau Lians - Edel Beuken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Computer Bureau Lians in Edel beukenComputer bureau Lians in Edel beuken is een chique bureau met een klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit moderne bureau bestaat uit een bureaublad met 2 kasten-units, Deze deuren zijn voorzien van metalen handgrepen. Onder het bureaublad is er een Uittrekbare plank voor uw toetsenbord. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Tonvormig profiel- Oppervlak voor de monitor- Uittrekbare plank voor toetsenbord- lade op metalen geleiders- in hoogte verstelbare legborden- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 92 cmBreedte: 140 cmDiepte: 60 cmKleur: Edel beukenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Edel beuken
219.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�219.00
Magnify Lenno Computer Bureau - Sonoma Eiken Met Hoogglans Wit
Lenno Computer Bureau - Sonoma Eiken Met Hoogglans Wit
Lenno Computer Bureau - Sonoma Eiken Met Hoogglans Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Lenno Computer Bureau - Sonoma eiken met Hoogglans witComputer bureau Lennoin Sonoma eiken met hoogglans wit deurfronten is een chique design bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit moderne bureau bestaat uit een bureaublad van 28mm dik met 1 kast-unit met Push to open laden. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 28 mm bureaublad met ABS-rand- Push to open deuren- een in hoogte verstelbare plank- Krasbestendig- eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 78 cmBreedte: 110 cmDiepte: 60 cmKleur: Sonoma eiken met hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Hoogglans wit,Sonoma eiken
249.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�249.00
Magnify Computer Bureau Azer - Truffel Eiken Met Hoogglans Wit
Computer Bureau Azer - Truffel Eiken Met Hoogglans Wit
Computer Bureau Azer - Truffel Eiken Met Hoogglans Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Computer Bureau Azer in Truffel eiken met hoogglans witComputer bureau Azer in Truffel eiken met hoogglans wit deurfronten is een chique design bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit moderne bureau bestaat uit een bureaublad met 2 kasten-units, Deze deuren zijn voorzien van metalen handgrepen. Onder het bureaublad is er een Uittrekbare plank voor uw toetsenbord. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Met ABS randen- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Laden op metalen geleiders- In hoogte verstelbare plank- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 120 cmDiepte: 67 cmKleur: Truffel eiken met hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Donker eiken,Eiken,Hoogglans wit
269.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�269.00
Magnify Computer Bureau Azer - Wit
Computer Bureau Azer - Wit
Computer Bureau Azer - Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Computer Bureau Azer in WitComputer bureau Azer is mooi afgewerkt in de kleur  Wit. Het is een chique bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit modernebureau bestaat uit een bureaublad met 2 kasten-units, Deze deuren zijn voorzien van metalen handgrepen. Onder het bureaublad is er een Uittrekbare plank voor uw toetsenbord. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Met ABS randen- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Laden op metalen geleiders- In hoogte verstelbare plank- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 120 cmDiepte: 67 cmKleur: WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit
269.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�269.00
Magnify Computer Bureau Abby - Wit Met Hoogglans Wit
Computer Bureau Abby - Wit Met Hoogglans Wit
Computer Bureau Abby - Wit Met Hoogglans Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Computer Bureau Abby in Wit met Hoogglans witComputer bureau Abby in compleet wit met hoogglans wit deurfronten is een chique design bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit moderne bureau bestaat uit een bureaublad met 1 kast-unit met laden. De ladevakken zijn afsluitbaar met een slot, Deze deuren zijn voorzien van metalen handgrepen. Onder het bureaublad is er een Uittrekbare plank voor uw toetsenbord. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- 32 mm bureaublad met ABS-rand- Afsluitbare klep- Laden op metalen geleiders- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 140 cmDiepte: 60 cmKleur: Wit met hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Hoogglans wit
275.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�275.00
Magnify Nicole Computer Bureau - Sonoma Eiken Met Wit
Nicole Computer Bureau - Sonoma Eiken Met Wit
Nicole Computer Bureau - Sonoma Eiken Met Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Nicole Computer Bureau - Sonoma Eiken met witComputer bureau Nicole is mooi afgewerkt in de kleur Sonoma eiken met wit. Het is een chique bureau met een klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit moderne bureau bestaat uit een bureaublad met 2 kasten-units met opbergvakken en laden, De ladevakken zijn afsluitbaar met een slot. Deze deuren zijn voorzien van metalen handgrepen. Onder het bureaublad is er een Uittrekbare plank voor uw toetsenbord. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Reck voor 15 Cd's- Laden op metalen geleiders- In hoogte verstelbare plank- 8 stevige dubbele zwenkwielen- Zijdelingse opbergvakken-Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 100 cmBreedte: 140 cmDiepte: 67 cmKleur: Sonoma Eiken met witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Sonoma eiken
289.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�289.00
Magnify Nicole Computer Bureau - Wit Met Zwart
Nicole Computer Bureau - Wit Met Zwart
Nicole Computer Bureau - Wit Met Zwart
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Nicole Computer Bureau - Wit met zwartComputer bureau Nicole is mooi afgewerkt in de kleur Sonoma eiken met wit. het is een chique bureau met klassiek uitstraling voor in uw werkkamer of kantoor. Dit moderne bureau bestaat uit een bureaublad met 2 kasten-units met opbergvakken en laden, De ladevakken zijn afsluitbaar met een slot. Deze deuren zijn voorzien van metalen handgrepen. Onder het bureaublad is er een Uittrekbare plank voor uw toetsenbord. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uittrekbare plank voor toetsenbord- Reck voor 15 Cd's- Laden op metalen geleiders- In hoogte verstelbare plank- 8 stevige dubbele zwenkwielen- Zijdelingse opbergvakken- Krasbestendig- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 100 cmBreedte: 140 cmDiepte: 67 cmKleur: Wit met zwartMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met melamine coatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,Melamine coating
Wit,Zwart
289.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�289.00
Magnify Laptoptafel Rodon - Wit 120 Cm
Laptoptafel Rodon - Wit 120 Cm
Laptoptafel Rodon - Wit 120 Cm
Kantoormeubels
Bermeo
19.00
Laptoptafel Rodon - WitDesign Laptoptafel Rodon is een ware eyecatcher voor in de werkkamer. Deze moderne meubel is geschikt voor laptop, i-pad en of computer. Deze laptoptafel heeft 2 ladevakken en een open ruimte in het midden. De ruimtes kunt u gebruiken voor uw spullen zoals papier, i-pad of telefoon. De ladevakken hebben een push-to open systeem zodat u het makkelijk kan openen. De body gedeelte van de meubel is gemaakt van wit melamine hout. De 4 poten is gemaakt van kwaliteit RVS  metaal. Stevig en van kwaliteit materiaal gemaakte bureau garandeert u een lange gebruiksduur. Chique Laptoptafel met moderne uitstraling voor in de werkkamer of kantoor. Dit meubel kan ook gebruikt worden als Computerbureau. Computerbureau Rodon is ook leverbaar in de kleur Hoogglans Wit met Eiken Kenmerken:- ABS-randen - Rvs Metalen voet- 2x Push-to lade met slidingrails - 1x opbergvak - Kabeluitgang - Houten patronen uitstraling - Krasbestendig melamine afwerking Afmetingen: Hoogte: 73 cm Breedte: 120.2 cm Diepte: 60.2 cm Materiaal: RVS staal en Melamine hout Montage: Dit meubel is voor zelf montage. In de doos is een gedetailleerde installatie handleiding aanwezig.
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
RVS,Glas,Aluminium
Wit
290.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�290.00
Magnify Laptoptafel Rodon - Wit / Eiken 120 Cm
Laptoptafel Rodon - Wit / Eiken 120 Cm
Laptoptafel Rodon - Wit / Eiken 120 Cm
Kantoormeubels
Bermeo
19.00
Laptoptafel Rodon - Eiken met Hoogglans WitDesign Laptoptafel Rodon is een ware eyecatcher voor in de werkkamer. Deze moderne meubel is geschikt voor laptop, i-pad en of computer. Deze laptoptafel heeft 2 ladevakken en een open ruimte in het midden. De ruimtes kunt u gebruiken voor uw spullen zoals papier, i-pad of telefoon. De ladevakken hebben een push-to open systeem zodat u het makkelijk kan openen. De body gedeelte van de meubel is gemaakt van melamine hout in de kleuren hoogglans wit en eiken. De 4 poten is gemaakt van kwaliteit RVS metaal. Stevig en van kwaliteit materiaal gemaakte bureau garandeert u een lange gebruiksduur. Chique computerbureau met moderne uitstraling voor in de werkkamer of kantoor. Dit meubel kan ook gebruikt worden als Computerbureau. Computerbureau Rodon is ook leverbaar in de kleur Wit Kenmerken:- ABS-randen - Rvs Metalen voet- 2x Push-to lade met slidingrails - 1x opbergvak - Kabeluitgang - Houten patronen uitstraling - Krasbestendig melamine afwerking Afmetingen: Hoogte: 73 cm Breedte: 120.2 cm Diepte: 60.2 cm Materiaal: RVS staal en Melamine hout Montage: Dit meubel is voor zelf montage. In de doos is een gedetailleerde installatie handleiding aanwezig.
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
RVS,Glas,Aluminium
Eiken,Wit
290.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�290.00
Magnify Glazen Computer Bureau Kalisi - Wit
Glazen Computer Bureau Kalisi - Wit
Glazen Computer Bureau Kalisi - Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Glazen Computer Bureau Kalisi witComputer Bureau Kalisi is een stijlvol design glazen bureau voor in uw werkkamer uit kantoorprogramma. Deze computertafel is een Safety Glass-uitvoering met Wit metalen frame. Het bovenpaneel is van wit glas veiligheidsglas met het dikte van 8 mm. Het zij panelen geven genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Safety Glass- Wit metalen frame- Bovenpaneel veiligheidsglas 8 mm- onder zij panelen van wit veiligheidsglas 5 mm- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 153 cmDiepte: 60 cmKleur: WitMateriaal: Veiligheidsglas met metaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Glas,Metaal,Veiligheidsglas
Wit
299.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�299.00
Magnify Glazen Computer Bureau Kalisi - Antraciet
Glazen Computer Bureau Kalisi - Antraciet
Glazen Computer Bureau Kalisi - Antraciet
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Glazen Computer Bureau Kalisi AntracietComputer Bureau Kalisi is een stijlvol design glazen bureau voor in uw werkkamer uit kantoorprogramma. Deze computertafel is een helder Safety Glass-uitvoering met Antraciet metalen frame. Het bovenpaneel is van helder glas veiligheidsglas met het dikte van 8 mm. Het zij panelen geven genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers.Om meer Computer Bureaus te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Uitgevoerd in Safety Glass- Antraciet metalen frame- Bovenpaneel veiligheidsglas 8 mm- onder zij panelen van wit veiligheidsglas 5 mm- Eenvoudig en snel te monterenAfmetingen:Hoogte: 75 cmBreedte: 153 cmDiepte: 60 cmKleur: Antraciet met helder glasMateriaal: Veiligheidsglas met metaalMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Glas,Metaal,Veiligheidsglas
Antraciet
299.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�299.00
Magnify Smooth Computer Hoekbureau - Wit
Smooth Computer Hoekbureau - Wit
Smooth Computer Hoekbureau - Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Smooth Computer hoekbureau - WitComputer Bureau Smooth is een functioneel en stijlvol computer hoekbureau voor in uw werkkamer. De hoektafel is ergonomisch afgerond aan de binnenzijde en bestaat uit diverse opbergmogelijkheden, het Bureau bestaat uit 1 schuifdeur 1 draaideur, 3 verstelbare planken en 6 planken. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers. Computer bureau Bimex is verkrijgbaar in de kleur wit.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om vergelijkbare en/of bijbehorende meubels te bekijken kijk hieronder.Kenmerken:- Hoogglans deurfronten- Met ABS randen- in hoogte verstelbare legplanken - 3 verstelbare planken- Draaideur- Schuifdeur- Krasbestendig- eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 145 cmHoogte: 77 cmDiepte: 100 cmKleur: Wit met hoogglans WitMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars scoatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Wit,Hoogglans wit
309.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�309.00
Magnify Smooth Computer Hoekbureau - Wit Met Sonoma Eiken
Smooth Computer Hoekbureau - Wit Met Sonoma Eiken
Smooth Computer Hoekbureau - Wit Met Sonoma Eiken
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Smooth Computer hoekbureau in Wit met Sonoma EikenComputer Bureau Smooth is een functioneel en stijlvol computer hoekbureau voor in uw werkkamer. De hoektafel is ergonomisch afgerond aan de binnenzijde en bestaat uit diverse opbergmogelijkheden, het Bureau bestaat uit 1 schuifdeur 1 draaideur, 3 verstelbare planken en 6 planken. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers. Computer bureau Bimex is verkrijgbaar in de kleur wit.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om vergelijkbare en/of bijbehorende meubels te bekijken kijk hieronder.Kenmerken:- Met ABS randen- in hoogte verstelbare legplanken - 3 verstelbare planken- Draaideur- Schuifdeur- Krasbestendig- eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 145 cmHoogte: 77 cmDiepte: 100 cmKleur: Wit met Sonoma EikenMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars scoatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Wit,Sonoma eiken
309.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�309.00
Magnify Computer Hoekbureau Smooth - Truffel Eiken Met Hoogglans Wit
Computer Hoekbureau Smooth - Truffel Eiken Met Hoogglans Wit
Computer Hoekbureau Smooth - Truffel Eiken Met Hoogglans Wit
Kantoormeubels
Bermeo
0.00
Computer hoekbureau Smooth in Truffel Eiken met Hoogglans witComputer Bureau Smooth is een functioneel en stijlvol computer hoekbureau voor in uw werkkamer. De hoektafel is ergonomisch afgerond aan de binnenzijde en bestaat uit diverse opbergmogelijkheden, het Bureau bestaat uit 1 schuifdeur 1 draaideur, 3 verstelbare planken en 6 planken. Het computer bureau geeft u genoeg ruimte voor allerlei objecten, zoals een computer en printers. Computer bureau Bimex is verkrijgbaar in de kleur wit.Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig Spaanplaat met melaminehars coating. Melamine hout is plaat bedekt met folie en drie lagen hars voor verhoogde weerstand tegen externe factoren. Melaminehars gecoate platen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit: ze zijn bijzonder kras-bestendig.Om vergelijkbare en/of bijbehorende meubels te bekijken kijk hieronder.Kenmerken:- Met ABS randen- in hoogte verstelbare legplanken - 3 verstelbare planken- Draaideur- Schuifdeur- Krasbestendig- eenvoudig en snel te monteren- Duits kwaliteit- PEFC keurmerkAfmetingen:Breedte: 145 cmHoogte: 77 cmDiepte: 100 cmKleur: Truffel Eiken met Hoogglans witMateriaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars scoatingMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Kantoormeubels>Kantoortafels>Computer Bureau
Bermeo
Hoogw. Spaanplaat,MDF,Melamine coating
Wit,Donker eiken,Eiken,Hoogglans wit
309.00
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�309.00
Bermeo Kantoormeubels 1 tot 30 van totaal 50 Eerste | Vorige | 1 | 2 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten