U bekijkt pagina: Home » Woonkamer » 100 00

100 00 Woonkamer

100 00 Woonkamer 1 tot 5 van totaal 5
Magnify Open Boekenkast Iso 120 Cm Hoog - Wit Met Eiken
Open Boekenkast Iso 120 Cm Hoog - Wit Met Eiken
Open Boekenkast Iso 120 Cm Hoog - Wit Met Eiken
Woonkamer
100 00
Eiken,Sonoma eiken,Wit
Open Boekenkast Iso van 120 cm hoog in wit met eiken Open boekenkast Iso is afgewerkt in de kleur wit met Sonoma eiken accent. Het is een stijlvol aantrekkelijk laag boekenkast met 6 vakken voorzien van 3 schuifdeuren. De fronten zijn in dubbelzijdig gekleurd in sonoma eiken en in wit kleur. U kunt zelf bepalen hoe u de fronten van deze moderne kast indeelt, geheel naar uw eigen smaak. Kiest u ervoor om geheel wit te laten of juist een extra accent te geven met de sonoma eiken fronten of heeft u het liever helemaal open. U bepaalt zelf hoe u de kast wilt hebben in uw ruimte en u kunt op elke moment een nieuw blik er aan geven door gemakkelijk de fronten te wijzigen. De multifunctionele Open Boekenkast Iso kan dus zowel als open boekenkast voor in de woonkamer of op kantoor en werkkamer gebruikt worden, of als schoenenkast voor in de hal of entree of als een leuke opbergkast voor in de kinderkamer. Met deze multifumctionele kast kunt u alle kanten op.  Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig spaanplaat met 3D touchwood fronten, ruwe oppervlakte. De randen zijn tevens voorzien van ABS randen voor extra bescherming. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Kantoor Programma Iso bevat ook een Open boekenkast en een Computer Hoekbureau. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken. Kenmerken:- 3D Touchwood Sonoma eiken deurfronten- Fronten met 2 kleuren, wit en sonoma eiken- 6 Vakken, 3 schuifdeuren- ABS randen- 4 Zilver kleurig poten Afmetingen: Hoogte: 119 cm Breedte: 120 cm Diepte: 35 cm Materiaal: Hoogwaardig Spaanplaat met Melaminehars coating Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handige duidelijk montage-instructies!
Alamania
nieuw
In voorraad
Kasten
2 pakketten: 44 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�289.00
Magnify Open Boekenkast Iso 196 Cm Hoog - Wit Met Eiken
Open Boekenkast Iso 196 Cm Hoog - Wit Met Eiken
Open Boekenkast Iso 196 Cm Hoog - Wit Met Eiken
Woonkamer
100 00
Eiken,Sonoma eiken,Wit
Open Boekenkast Iso van 196 cm hoog in wit met eiken Open Boekenkast Iso is afgewerkt in de kleur wit met Sonoma eiken accent is een stijlvol aantrekkelijk hoog boekenkast met 10 vakken voorzien van 5 schuifdeuren. De fronten zijn in dubbelzijdig gekleurd in sonoma eiken en in wit kleur. U kunt zelf bepalen hoe u de fronten van deze moderne kast indeelt, geheel naar uw eigen smaak. Kiest u ervoor om geheel wit te laten of juist een extra accent te geven met de sonoma eiken fronten of heeft u het liever helemaal open. U bepaalt zelf hoe u de kast wilt hebben in uw ruimte en u kunt op elke moment een nieuw blik er aan geven door gemakkelijk de fronten te wijzigen. De multifunctionele Open Boekenkast Iso kan dus zowel als open boekenkast voor in de woonkamer of op kantoor en werkkamer gebruikt worden, of als schoenenkast voor in de hal of entree of als een leuke opbergkast voor in de kinderkamer. Met deze multifumctionele kast kunt u alle kanten op.  Voor de productie is gebruik gemaakt van Hoogwaardig spaanplaat met 3D touchwood fronten, ruwe oppervlakte. De randen zijn tevens voorzien van ABS randen voor extra bescherming. De oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit.Kantoor Programma Iso bevat ook een Open boekenkast en een Computer Hoekbureau. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder bekijken. Kenmerken::- 3D Touchwood Sonoma eiken deurfronten- Fronten met 2 kleuren, wit en sonoma eiken- 10 Vakken, 5 schuifdeuren- ABS randen- 4 Zilver kleurig poten Afmetingen: Hoogte: 196 cm Breedte: 120 cm Diepte: 35 cm Materiaal: Hoogwaardig Spaanplaat Montage: Zelf montage, wordt geleverd in onderdelen met een handige duidelijk montage-instructies!
Alamania
nieuw
In voorraad
Kasten
2 pakketten: 70 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�389.00
Magnify Tv Meubel Marino Max - Hoogglans Wit
Tv Meubel Marino Max - Hoogglans Wit
Tv Meubel Marino Max - Hoogglans Wit
Woonkamer
100 00
Hoogglans wit
Tv Meubel Marino MAX in googglans witHoogglans wit tv standaard speciaal ontworpen voor Led tv, LCD tv of Plasma beeldschermen van 32 inch tot 70 inch met max. gewicht van 40kg. Deze modern strakke tv meubel is leverbaar in 2 hoogglans kleuren Wit en ZwartTv meubel heeft een azuur blauw gelakte glazen plank voor audio en video apparatuur die tot max. 10 kg gewicht aan kan. De onderstel voetplaat is geschikt tot max belasting van 25 kg. De stijlvolle tv standaard is inclusief met een universele tv beugel.Universele tv beugel: VESA gaten max 700x450 70 cm horizontaal en 45 cm verticaal Op het achterste deel van de constructie in de kolom zijn er kabelgoten aanwezig die het mogelijk maken om alle kabels en draden van de Audio en Video apparatuur spoorloos te verbergen. Het basis materiaal is gemaakt van Hoogglans MDF. Kleuren: Hoogglans WitHoogglans Zwart Afmetingen:Breedte: 100 cmHoogte: 134 cmDiepte: 55 cm Montage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Tv Meubels
36 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�499.00
Magnify Tv Meubel Marino Max - Hoogglans Zwart
Tv Meubel Marino Max - Hoogglans Zwart
Tv Meubel Marino Max - Hoogglans Zwart
Woonkamer
100 00
Hoogglans zwart
Tv Meubel Marino MAXHoogglans Zwart tv standaard speciaal ontworpen voor Led tv, LCD tv of Plasma beeldschermen van 32 inch tot 70 inch met max. gewicht van 40kg. Deze modern strakke tv meubel is leverbaar in 2 hoogglans kleuren Wit en ZwartTv meubel heeft een azuur blauw gelakte glazen plank voor audio en video apparatuur die tot max. 10 kg gewicht aan kan. De onderstel voetplaat is geschikt tot max belasting van 25 kg. De stijlvolle tv standaard is inclusief met een universele tv beugel.Universele tv beugel: VESA gaten max 700x450 70 cm horizontaal en 45 cm verticaal Op het achterste deel van de constructie in de kolom zijn er kabelgoten aanwezig die het mogelijk maken om alle kabels en draden van de Audio en Video apparatuur spoorloos te verbergen. Het basis materiaal is gemaakt van Hoogglans MDF. Kleuren: Hoogglans WitHoogglans ZwartAfmetingen:Breedte: 100 cmHoogte: 134 cmDiepte: 55 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!
Hubertus Meble
nieuw
In voorraad
Tv Meubels
36 kg
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�499.00
Magnify Tv Wandmeubel Set Onda - Hoogglans Wit
Tv Wandmeubel Set Onda - Hoogglans Wit
Tv Wandmeubel Set Onda - Hoogglans Wit
Woonkamer
100 00
Hoogglans wit,Wit
Tv Wandmeubel set Onda in Hoogglans WitTv wandmeubel Onda is een zeer stijlvol modern wandkasten set voor uw woonkamer. De tv wandmeubel set bestaat uit 2 vitrinekasten en een tv meubel. De tv meubel heeft 2 opbergvakken en twee open vakken met glazen legplank voor uw audio video apparatuur. De tv meubel is leverbaar in 2 afmetingen, in 160cm breed en 180cm breed. De vitrinekasten hebben een enkel deur met gehardglas erin, in de kasten bevinden zich glazen legplanken. De kastdeuren zijn aan de bovenkant gebogen en worden geaccentueerd door de ingebouwde blauw LED verlichting.Kenmerken:- Italiaans hoogglans meubel- Volledig hoogglans, 3 lagen gespoten UV lak- 2 Vitrinekasten, met glazen legplanken- 1 tv meubel. in 2 afmetingen- Greeploos- Inclusief blauw LED verlichtingAfmetingen totaal:Hoogte: 55 en 180 cmBreedte: 300 of 320 cmDiepte: 50 cmAfmeting tv meubel:Hoogte: 55 cmBreedte: 160 of 180 cmDiepte: 50 cmAfmeting vitrinekast:Hoogte: 180 cmBreedte: 70 cmDiepte: 50 cmMontage: Wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!Woonprogramma Onda bevat ook een Tv-meubel, Vitrinekast, salontafel, eettafel en dressoir. Om meer meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.
IB Living
nieuw
In voorraad
Tv Meubels
-
Review product
 
Review Winkel
Stylemeubels
 
�1299.00
100 00 Woonkamer 1 tot 5 van totaal 5

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws